Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов скоро ще поеме кормилото на държавата, за да оправи проблемите в чекмеджетата на България. Петков ще иска коалиция с ГЕРБ

Бойко Борисов скоро ще поеме кормилото на държавата, за да оправи проблемите в България. Петков ще иска коалиция с ГЕРБ.

Много скоро Бойко Борисов отново поема кормилото на държавата, за да оправи проблемите в България, ни информираха хора от централата на ГЕРБ.

Правителството на Петков търси разбирателство с ГЕРБ, след като се видя, че не може да се справи с многото проблеми. Според анализа на специалисти посланията, които дава Петков и компания е да се стоплят отношенията с ГЕРБ за следващо управление. Това означава, че Петков и Василев ще търсят коалиция с Борисов, за да има дясно управление и в добри отношения с американската амбасада. Това се налага от лавинообразното недоволство в обществото и според анализатори управлението на Петков ще издържи месеци. От друга страна САЩ нямат против подобна конфигурация, която защитава интересите им. Така Борисов отново се превръща във фактор в политиката и тежко и горко на враговете му, които открито се обявиха против него, смятат от обкръжението на бившия премиер. Милост няма да има, са категорични те.

Бойко Борисов: Ако съм премиер, държавата и съграденото от моето управление няма да се съсипва като сега.

Борисов е категоричен, че настоящето управление е върнало държавата в първи клас. „След всичко съградено с години тези успяха за месеци да унищожат всичко.

Единственият шанс за България е да стана отново премиер, за да оправя нещата“, каза Борисов. Той е на мнение, че Кирил Петков трябва да се явява много по медиите и да говори, защото с глупостите, които ръси сам се дискредитира, твърдят запознати. Така ГЕРБ скоро се готвят да се върнат на власт, а Борисов да поеме отново държавата в свои ръце.

May be an image of 1 person and text
Аларма - Posts | Facebook

Кристиян Коев

Източник/ци: Бойко Борисов скоро ще поеме кормилото на държавата, за да оправи проблемите в България. Петков ще иска коалиция с ГЕРБ.

Бойко Борисов: Ако съм премиер, държавата и съграденото от моето управление няма да се съсипва като сега

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!