Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕВОЛЮЦИЯ за седмица: "подкрепяме санкциите срещу Русия" – снежни топки – среща с руския посланник – "ЩЕ ЗАМОЛИМ ВЪПРЕКИ САНКЦИИТЕ ДА СИ КУПУВАМЕ ПЕТРОЛ И ГАЗ ОТ РУСИЯ" – Цената на хляба е бутнала доста политици от стола...

България подкрепя санкциите срещу Русия като средство за спиране на нейната инвазия в ¿-кр@й н@, но вероятно ще търси изключение от евентуална забрана на вноса на руски природен газ и петрол, ако такова предложение бъде внесено. Това казва премиерът Кирил Петков в интервю за агенция Ройтерс, цитиран от бТВ.

Членка на ЕС и НАТО, България е почти изцяло зависима от доставките на газ от руския "Газпром", докато единствената ѝ петролна рафинерия, собственост на руския "Лукойл", осигурява над 60% от използваното гориво в страната. САЩ обмислят продължение на санкциите срещу Русия със забрана на вноса на руски петрол в страната, съобщава агенцията.

Daniel Bojilov: Докато ни залисват с ¿-кр@й н@ и кипят бурни страсти, Кирчо дръпнал набързо едно ново заемче от 500 млн. ей тъй за отскок.
Ей, едва устиска душа юнашка да изтрае поне бюджета да мине, че да почнат да теглят.


Германия, най-големият купувач на руски суров петрол, вече отхвърли идеята за забрана на вноса на петрол - позиция, подкрепена и от българския премиер Кирил Петков. "Вносът на изкопаеми горива от Русия е от основно значение за всекидневието на гражданите в Европа и снабдяването на континента не може да бъде осигурено по друг начин на този етап, заяви германският канцлер Олаф Шолц в писмено изявление".

„България би подкрепила всякакви мерки, защото ние наистина сме против войната и напълно подкрепяме ¿-кр@ ин ския народ, но за тези две - вноса на нефт и газ, може би ще поискаме изключение. Нямаме текущи алтернативи в момента, ние сме твърде зависими“, подчертава Кирил  Петков.

Daniel Bojilov: Курсът на рублата пада стабилно. Това със сигурност ще създаде сериозни проблеми на дядя Вова. Но той рубли може да си напечата колкото иска.
Цените на всички природни ресурси се увеличават главоломно. Това ще става все по-голям проблем и за Европа и за света.
Проблемът обаче е, че те не могат да си напечатат газ, нефт, алуминий, – НИКЕЛ (на който са най-големият производител в света, а е необходим за ЗЕЛЕНАТА комунистическа революция!) – и т.н.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА


The World's Largest Nickel Mining Companies | ZeroHedge

May be an image of 1 person and text

България ще започне внос на милион и половина тона пшеница, за да се избегнат рисковете от войната.

Правителство ще започне внос на 1,5 милиона тона пшеница, за да осигури хранителните си доставки до реколтата следващата година и да избегне рискове, които могат да възникнат от евентуални аварии в атомни електроцентрали в ¿-кр@й н@, обяснява премиерът.

Тихомир Валериев Василев

🇧🇬Никой не е по-голям от хляба! Стара българска поговорка, която парашутисти живели някъде си, явно не знаят или са забравили.
‼️ПКПетков не знае колко струва един хляб, може би, защото набляга на безглутенови торти!?
‼️Цената на хляба е бутнала доста политици от стола и ПКПетков изглежда ще бъде поредният. Още повече това се случи в предаване направено за него и кабинета му в една частна телевизия! Нечуван "демократичен" метод. Дори 🎃-та от Банкя не си позволи такъв лукс.
‼️За пореден път ПКПетков показа, колко далече е от реалността и живота в България. Пресен пример е цената на бензина, за която каза, че е хибридна атака, а се оказа и ние го плащаме доста увеличена и на психологическата граница от 3лв.!
‼️На фона на това той щял да назначи Тагарев за съветник по възникването на кризи! Ако и за това трябва да плащаме заплата на поредното американско мекере и ГЕ(Р)Паджия назначен от ПКПетков, то чашата на търпение тотално преля, като Ниагарския водопад!
#ОставкаПКП #ЗаЧистаБългария #БиткатаПродължава #БългарияЗаМир #БългарскиГлас

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: ХарварТ Майка | Facebook

Петков пред Ройтерс: България може да иска изключение от санкциите на ЕС за внос на руски газ и нефт;

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!