Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Все повече хора разбират, че в ¿-кр@й н@ воюват САЩ и Русия и най-вече...

Димитър Байрактаров: За съжаление марионетките се множат с уникална скорост и както каза Кеворк винаги носят по три букета- според случая! Все повече хора разбират, че в ¿-кр@й н@ воюват САЩ и Русия и най-вече фашистките отряди, които години наред бяха финансирани от американците! Вижда се, че болшинството медии заработват добре, извършвайки платена антируска пропаганда! През последните 32 години, всичко което бе съградено от нашите родители бе разграбено или унищожено под вещото ръководство на вносителите на демокрация от САЩ. И както бяха заявили, те си обучиха марионетки, които винаги са дежурни за няколко долара да разпространяват лъжите им!

Ние, като българи имаме едно основно задължение и то е да не допускаме България да бъде въвлечена във военни действия срещу Русия! Ако допуснем това да се случи с България е свършено! По всичко личи, че това е основната задача, която е поставена на инсталираните слуги!

Може да бъде изображение с 1 човек

Димитър Байрактаров: Лицемерие и безкритичност са завладели обществото ни! По всичко личи, че сатаната добре върши своите пъклени дела! Цивилизационната пропаст, в която сме пропаднали е толкова дълбока, че много от пропадналите мислят, че са полетели в небесата!

Ако можеха да проумеят колко е срамно?!

Колко е срамно да делиш децата, жертви на войната! За едните да осигуряваш хотели, за другите, които години наред живеят в подземия от ужаса на фашистките бомби и куршуми, да си затваряш очите, а за третите подгонени от войната в Сирия да издигаш огради и да ги посрещаш с автомати!

Милосърдно изглежда, а?

За вторите и третите няма медийни кампании, за хуманитарна помощ да не говорим! Те са невидими за днешните хуманисти и правозащитници, които, за да се харесат на съюзниците си са готови безпощадно да прегазят всеки инакомислещ!

Вижте добре имената на тази паметна плоча!

За Бога, това също са деца! Деца, които загинаха невинни във войната, която ¿-кр@ ин ските фашисти започнаха срещу тях преди осем години! За тях нямаше сълзи на артисти, поети и хуманисти! Замълчете! Сведете глави в памет на децата, за които бяхме с широко затворени очи! В памет на загиналите децата в Донбас, в памет на загиналите децата в Сирия, в памет на загиналите деца в Йемен и навсякъде по света, където съюзниците предизвикаха война! Поклон!

Може да бъде изображение с 1 човек и на открито

Ммм..Афроамерикански студенти от Сума протестират че не ги пускат и искат да си ходят. И те ли са агресори? И тез ли лъжат? ..нямало желаещи да си ходят ли? Не щели през Русия ли? А някоя друга опорка и лъжа да имате?
Тодор Ангелов

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!