Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пакистанският премиер към Запада за антируските санкции: Ваши роби ли сме?!

/Поглед.инфо/ Пакистанският премиер Имран Хан разкритикува базираните в Исламабад западни пратеници, които миналата седмица се опитаха да притиснат Пакистан да осъди действията на Русия в ¿-кр@й н@, като ги попита дали смятат, че Пакистан е техен „роб“.

Ръководителите на 22 дипломатически мисии, включително тези на държави-членки на Европейския съюз, публикуваха съвместно писмо на 1 март, в което призовават Пакистан да подкрепи резолюция в Общото събрание на ООН, осъждаща агресията на Русия срещу ¿-кр@й н@.

Ходът да се пусне публично писмото беше рядък.

„Какво мислите за нас? Ваши роби ли сме... че каквото кажете да го направим?“ каза Хан, докато се обръщаше към политически митинг.

В този случай Пакистан, традиционен съюзник на Запада, се въздържа от гласуване, след като Общото събрание на ООН упрекна Русия за нахлуването в ¿-кр@й н@.

„Искам да попитам посланиците на Европейския съюз: Вие написахте ли такова писмо до Индия?“ попита Имран Хан, като отбеляза, че главният съперник на Пакистан също се е въздържал да гласува срещу Русия.

Хан каза също, че европейските страни не са порицали Индия за действията й в Кашмир, планински регион, за който Пакистан и Индия са водили две войни.

Той каза, че Пакистан е пострадал, защото е подкрепил западния алианс на НАТО в Афганистан и вместо благодарност е изправен пред критика.

Хан и неговото правителство се озоваха в светлината на прожекторите, след като той продължи с посещение в Москва в края на февруари, докато страховете от инвазия нарастваха, и се срещна с Владимир Путин няколко часа след като руският президент нареди войските си да влязат в ¿-кр@й н@.

„Ние сме приятели с Русия, а също така сме приятели с Америка; ние сме приятели с Китай и с Европа; ние не сме в никакъв лагер“, добави Хан, казвайки, че Пакистан ще остане „неутрален“ и ще работи с онези, които се опитват да сложат край на война в ¿-кр@й н@.

В петък говорител на пакистанското външно министерство каза, че "не е обичайна дипломатическа практика" посланиците да отправят публично призив като писмото си, "и ние дадохме да се разбере ясно".

Превод: СМ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Пакистанският премиер към Запада за антируските санкции: Ваши роби ли сме?! - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!