Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нова версия за смъртта на преговарящия Киреев: Загинал е при спецзадача

Нова версия за смъртта на преговарящия Киреев: Загинал е при спецзадача

Разузнавачът не е руски шпионин, заявиха от ГУР

Главното управление на разузнаването (ГУР) при Министерството на отбраната на ¿-кр@й н@ заяви, че членът на ¿-кр@ ин ската делегация по преговорите с Русия Денис Киреев е бил техен сътрудник и е загинал при изпълнение на специална задача. Това съобщава ¿-кр@ ин ската информационна агенция УНИАН.

Съобщението бе публикувано на фейсбук страницата на ГУР и гласи:

По време на изпълнение на специални задачи загинаха трима разузнавачи - сътрудници на Главното управление на разузнаването на Министерството на отбраната на ¿-кр@й н@: Алексей Доля, Валерий Чибинеев и Денис Киреев. Те загинаха, защитавайки ¿-кр@й н@".

На 5 март ¿-кр@ ин ски медии съобщиха, че Киреев е бил убит от Службата за сигурност на ¿-кр@й н@ - СБУ, защото бил заподозрян като руски шпионин и извършил държавна измяна.

В периода 2006-2008 г. Киреев е бил зам.-генерален директор на СКМ Финанс, после работил в австрийската комапния GROUP SLAV AG Клюевых. От 2006 до 2012 г. бил член на Надзорния съвет на Укрэксимбанк.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Нова версия за смъртта на преговарящия Киреев: Загинал е при спецзадача - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!