Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Популярно американско шоу се шокира от Кирил Петков

Кирил Петков се прочу в САЩ с расистки изказвания. Водещият на едно от най-популярните тв формати в Америка „The Daily show” Тревор Ноа цитира думи на премиера, в които той сравнява ¿-кр@ ин ските бежанци с останалите, като според Петков ¿-кр@ ин ците са европейци и обрaзовани хора.

„Няма защо да се спекулира третират ¿-кр@ ин ските бежанци по различен начин в сравнение с тези от Африка или Близкия изток. Защото министър-председателят на България каза: „Това не са бежанци, те са европейци. Тези хора са интелигентни, те са обрaзовани хора“. 

Да, малко е шокиращо бих казал. В същото време ще кажа, че съм впечатлен, че министър-председателят на България е намерил време, за да се запознае с повече от 1 милион бежанци, които напуснаха ¿-кр@й н@ последната седмица. Сигурно е провел много разговори от типа: Здрасти, как си, харесвам те“, заяви водещият Ноа. 

„The Daily show” представя новините по интересен и забавен начин още от 1996 година. Така страната ни благодарение на Петков стана известна с расизъм спрямо бежанците. Водещият Тревор Ноа пък е един от най-популярните либерални стенд ъп комици в Америка. Той води шоуто от 2015 година. 

Припомняме, че при свое посещение в Брюксел Кирил Петков заяви, че ¿-кр@ ин ските бежанци са различни, защото са европейци, бели християни, като повечето от тях са обрaзовани, програмисти и работели хоум офис.   

Не липсваха и гневни коментари към видеото на Ноа. Българинът Станислав Русинов написа: “Аз като българин съм изключително засрамен от тези думи. Подобно поведение е недопустимо”. 

„Съжалявам приятел, но премиерът ви има нужда от психологическа помощ, знам че повечето българи не са съгласни с такова изказване“, написа Хавин Мамо от Кюрдистан.  

Русинов коментира, че смешното в случая е, че Кирил Петков е завършил в „Харвард” и е живял в Канада няколко години. „Когато го избрахме, очаквахме с нетърпение да имаме интелигентен премиер. Въпреки това през последните месеци, откакто той спечели последните избори, неговият кабинет и самият той направиха много грешки, нелепи коментари и резки завои в българската политика”, обяснява той. 

Източник: tribune.bg

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Популярно американско шоу се шокира от Кирил Петков | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!