Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Промяната се оказва потресаващо неадекватна: "IT ЕКСПЕРТИТЕ" СРЕЩУ "ТУЛУПИТЕ"

May be an image of 5 people, people sitting, people standing and text that says 'бият ни във фейсбук! REPUBLIC OF BULG SOCIL CIL OF MINIS PEMLNEASUEANE . кродораѕана SVOBODNAEVROPA.BG 'политическа или хибридна атака, свързана с младежката организация на герб'. правителството отрече недостиг на горива'

Кристиян Шкварек

"IT ЕКСПЕРТИТЕ" СРЕЩУ "ТУЛУПИТЕ"

Вчера Кирил Петков нареди целия кабинет като аптекарски шишета, за да съобщи, че ГЕРБ владеели толкова ефективно новите технологии и социалните мрежи, че успяват да вкарват властта в кризи. В случая - че интернет звеното на ГЕРБ собственоръчно е създало паника в цялата страна относно горивата. Вечерта пък Асен Василев заяви в Панорама, че само с няколко стотин долара таргетирано спонсориране тезите на ГЕРБ били достигали до милиони потребители във Фейсбук.

Непосредствено след изборите Свободна Европа публикуваха цяло разследване на онлайн разходите на партиите по време на кампаниите. В него обявиха, че ГЕРБ и ВМРО са били с най-ефективната онлайн дейност спрямо цена-глас и досег до хората, а най-скъпа и неефективна била тази на...Демократична България. (съответно 0.12€ за глас на ГЕРБ и 1.60€ за глас на ДБ)

С други думи - "умните", "обрaзованите в чужбина", "модерните", "дигиталните", "хората от IT сектора" вече периодично се жалват, че за нищо не стават тъкмо в своята сфера, че някой ги бие в нея като маче о дирек. И обвиняват "мутрите", "тулупите", "еднокнижниците", "шкембе патрЕотите", че боравели ефективно и модерно с новите технологии.

Това е сякаш Бойко Борисов официално да обвини друга партия, че строи по-добре магистрали от него. Или ВМРО да заявят, че други са по-инвестирани в каузата Македония от тях. Или Костадинов да се жалва, че някой обича Русия повече от него. И да си мислят, че с това вредят на другите, а не на себе си...

Промяната се оказва потресаващо неадекватна.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!