Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България ще затвори пристанищата си за руски кораби! А петрол откъде?

България ще затвори пристанищата си за руски кораби, обяви транспортният министър Николай Събев в студиото на "Говори сега" по БНТ

Богомил Бонев: Ама разбира се.
И къде ще спират танкерите за Лукойл, м?
Ще ни пращат петрол по ЕКОНТ.
Богомил Бонев

Daniel Bojilov: Абе и Събев Еконта ли са го праснали със снежна топка? Или си е изфирясъл поначало?
Щели сме да затваряме пристанищата си за руски кораби и танкери?!
А петрол откъде?

Министърът на транспорта Николай Събев обяви, че ръководеното от него ведомство е дало съгласие българските пристанища да затворят за руски кораби. Пред БНТ той уточни, че в момента външният министър Теодора Генчовска е в Брюксел, за да съгласува с европейските ни партньори забраната.

В началото на седмицата страните от Европейския съюз обявиха, че обмислят забрана на руските кораби да влизат в пристанищата на 27-те страни от организацията. Целта е да се затегнат ограниченията след спиране на въздушния трафик. Според Събев ЕС е изградил ефективна икономическа блокада, която ще помогне войната да приключи по-бързо.

Транспортният министър каза още, че няма данни български шофьори на камиони да са в ¿-кр@й н@. Той допълни, че към организирания полет от София до Москва, с който руски граждани се прибраха в родината си, е имало слаб интерес. От 180 руснаци, заявили, че ще пътуват, на самолета са се качили едва 70 души.

Събев отрече думите на председателя на парламентарната комисия по вътрешна сигурност Атанас Атанасов, че българските служби не са предвиди началото на войната. Днес депутатът от "Демократична България" обвини службите, че или не са разполагали с тази информация, или са я прикрили.

"В момента на нападението президентът събра правителството и представители на службите. Информацията, която ни подадоха, беше вярна. Те се справиха великолепно", каза още Събев. 

Източник: "Дневник"

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: България обмисля да затвори пристанищата си за руски кораби | Glasove.com

България ще затвори пристанищата си за руски кораби | Днес.dir.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!