Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мегавилата на з€л€н с₭и в Тоскана за 3,8 млн. евро: странните връзки между президента и руски аферист

Това е вилата на з€л€н с₭и във Версилия, в северозападната част на Тоскана, купена преди две години за 3,8 млн. евро. Вилата има 15 стаи и голям плувен басейн и се намира се във Форте дей Марми, в квартал „Витория Апуана“, предпочитан от руските новобогаташи. По ирония на съдбата вилата се оказва в леговището на врага, отбелязва firenze.repubblica.it. Сайтът добавя, че в този район има вила и суперзвездата тенор Андреа Бочели.

За всички президентът Володимир з€л€н с₭и вече е символ на ¿-кр@ ин ската съпротива. Той е човекът, който получи подкрепа по време на предизборната кампания, обещавайки да сложи край на войната с Москва и да се бори с политическата корупция: обещания, които му позволиха да спечели 73% от гласовете на изборите през 2019 г. Днес всеки в Италия знае името на з€л€н с₭и, но ¿-кр@ ин ският президент не е нов за страната ни. Не толкова по политически причини, колкото заради луксозен имот в Тоскана, във Форте дей Марми, пише сайтът liberoquotidiano.it. Обаждаме се на Mansi&Associati, които потвърждават, че от 2015 г. консултират компанията за недвижими имоти San Tommaso Srl на президента з€л€н с₭и. Съдружникът-основател Отавио Франческо Манси казва: „Никога не съм имал удоволствието да се срещна с него, но съм срещал хора от неговия персонал, които следят интересите на компанията за недвижими имоти в Италия“. Бившият директор на San Tommaso Srl Иван Баканов сега е един от основните съветници на президента и отговаря за сигурността. Вилата не се използва от президента и семейството му, а се отдава под наем. San Tommaso srl притежава само този имот и е спазила всички формалности, изисквани от действащите разпоредби“, добавя италианският сайт.

През 2015 г. луксозното имение е закупено за 3,8 млн. евро от италианската компания San Tommaso srl, собственост на з€л€н с₭и. През 2019 г. сайтът Slidstvo.Info съобщи, че звездата от малкия екран, а сега президент, няма да декларира това имущество, докато други източници, посочени от сайта primal information, показват, че г-н и г-жа з€л€н с₭и притежават Kvartal95 Studio, Zelari fish, Aldorante Limited в Кипър, Film Heritage inc в Белиз и San Tommaso srl в Италия.

В Италия пристигна и Димитрий Герасименко, руски мултимилионер от ¿-кр@ ин ски произход, бивш собственик на стоманодобивната компания „Красный Октябрь“ и баскетболните отбори БК „Красный Октябрь“ и „Палаканестро Канту“. Когато з€л€н с₭и печели президентските избори, започват да се носят слухове за отношенията му с олигарха Игор Коломойски, тъй като сериалът „Слуга на народа“ се излъчва по телевизионния канал, собственост на Коломойски. Благодарение на този сериал, в който з€л€н с₭и играе гимназиален учител, който става президент, популярността му нараства дотолкова, че той печели изборите. Излъчва се от октомври 2015 г., след като през март 2015 г. самият Коломойски е принуден да подаде оставка като губернатор на Днепропетровска област, съседна на Донбас.

Коломойски основава в началото на 90-те години „Приватбанк“, която впоследствие се превръща в една от водещите банки в ¿-кр@й н@ и е национализирана от правителството през 2016 г., след като е обявена в несъстоятелност. Процедура, необходима за защитата на 20-те милиона притежатели на разплащателни сметки – обвинения, които винаги са били отричани от Коломойски и Боголюбов, които твърдо искат „Приватбанк“ да бъде в техните ръце, тъй като през 2019 г. ¿-кр@ ин ски съд обяви национализацията за незаконна.

Проблемът с „Приватбанк“ се превърна в тест за з€л€н с₭и в борбата с корупцията. През декември 2017 г. Върховният съд в Лондон постанови замразяване на активите на Коломойски и Боголюбов на стойност 2,5 млрд. долара. През май 2020 г. сайтът BuzzFeed News разкри, че името на Коломойски се е оказало в центъра на сагата за импийчмънт на Тръмп и че голямото жури в САЩ е проверявало финансите на магната, ключов поддръжник на президента Володимир з€л€н с₭и, в рамките на разследване, което е проследило парите от ¿-кр@ ин ската банка през редица офшорни компании в САЩ. През март 2021 г. САЩ, под ръководството на президента Байдън, включиха Коломойски в черния списък и забраниха на него и семейството му да влизат в САЩ. Връзките между ¿-кр@ ин ския президент и магната Коломойски са неясни. Но отвъд слуховете и подозренията, тази война е на път да промени политическите баланси, бизнес връзките и дори личните отношения в световен мащаб.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Мегавилата на з€л€н с₭и в Тоскана за 3,8 млн. евро: странните връзки между президента и руски аферист – Рикошет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!