Виктор Орбан: Европа сгреши! Санкциите срещу Русия ще ни излязат през носа!

Виктор Орбан

Виктор Орбан съжалява и признава, че кризата вече се усеща!

Премиерът на Унгария Виктор Орбан винаги е бил на страната на Русия и на Владимир Путин. Двете държави се радваха на дългогодишно приятелство и тясно сътрудничество с огромни ползи за Унгария. Войната с ¿-кр@й н@ обаче успя да обърка нещата и тук.

Виктор Орбан съжалява за санкциите, идва голяма криза

Виктор Орбан нямаше друг избор, освен да подкрепи наказанията на ЕС срещу Русия дни след началото на военните действия. Първоначално той се обяви категорично против тях. Всъщност обаче всичко се разви толкова бързо, че санкциите бяха предложени и гласувани буквално на един дъх, а Унгария бе притисната в ъгъла.

Но днес, когато е имал възможността да размисли и да огледа нещата от всички страни, Виктор Орбан признава, че това е било грешка. Грешка на ЕС, от която ще страдат всички западни държави, в това число и неговата.

„Тези наказания всъщност са нож с две остриета и ще ни излязат през носа. Истината е, че Европа ще плати цената на всичко това, а кризата ще е страшна. В момента ние не сме дори в началото й“, прогнозира Орбан.

Той отбеляза, че вече много унгарци и фирми са изгубили парите си, които са били в Сбербанк, след като Централната Европейска банка нареди да бъде затворена в Европа.

Инфлацията също расте с бясна скорост, заради повишаването на енергийните такси и цени.

Паралелно с това Орбан заяви, че Унгария предлага помощ на бежанци от ¿-кр@й н@ като може да им помага безвъзмездно до три месеца. След това обаче ако някой от тях иска да остане в страната, ще трябва да работи и да заживее като останалите данъкоплатци там.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Виктор Орбан: Европа сгреши! Санкциите срещу Русия ще ни излязат през носа! – Портал 21

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!