Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЧЕРНОБИЛ 2? Запорожката АЕЦ гори, з€л€н с₭и зове за помощ... Каква се оказа истината:

ЧЕРНОБИЛ 2? Запорожката АЕЦ гори, з€л€н с₭и зове за помощ (ВИДЕО)

¿-кр@ ин ец: Наши опитаха да взривят АЕЦ (ВИДЕО)

"Внимание! Въоръжение на Руската федерация обстрелва Запорожската АЕЦ. Има реална заплаха от ядрена катастрофа за най-голямата атомна електроцентрала в Европа. Настояваме за прекратяване на огъня от тежка артилерия по Запорожската АЕЦ!", обяви в извънредно изявление ¿-кр@ ин ският президент Володимир з€л€н с₭и.

Положението в ¿-кр@й н@ е достатъчно напечено, но явно за з€л€н с₭и не е проблем да дава пресконференция фиркан до козирката

„Европа трябва да се събуди сега! Най-голямата атомна електроцентрала в Европа гори, в Запорожие има 6 ядрени блока. В Чернобил избухна един. Това са танкове, оборудвани с термовизия, тоест знаят къде стрелят, подготвяха се за това. Досега никой в човешката история не си е позволявал да атакува ядрена електроцентрала, но тези терористи не се спират пред нищо", каза лидерът на ¿-кр@ ин ската държава. Lupa BG

Светозар Съев

Запорожката АЕЦ била завзета от руските войски, съобщава Ройтерс. В резултат на руска ракeта възникнал пожар, който по-късно бил изгасен. Това се повтаря от всички телевизии,

а з€л€н с₭и е събудил в 04.00 ч. Борис Джонсън, звънял и на Байдън, вдигнал възрастните хора под тревога.

Джонсън още сънен, гурелив и рошав даже свикал съвета за сигурност.

Каква се оказа истината:

Запорожката АЕЦ е под контрола на руската армия още от 28 февруари. Не от тази нощ. Няма логика тази нощ да я нападат и да предизвикват пожар.

Подвижен патрул на охраняващите руски части се натъква на диверсионна ¿-кр@ ин ска група. Започват престрелка. При оттеглянето ¿-кр@ ин ците запалват сградата на учебния корпус, която е извън пределите на централата.

Идват местните пожарникари и потушават огъня.

Това е поредната провокация, в която участва и самият з€л€н с₭и. Лъжата се подхваща от сутрешните блокове на нашите телевизии, защото, нали Ройтерс не лъже.

Оказа се, че лъжат както си искат.

Сега Борис Джонсън да се сърди на з€л€н с₭и, че го е събудил рано, рано. И да вземе да си изключва звука на телефона нощно време, ако иска да се наспи.

Bogomil Bonev

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!