Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Някой разбра ли кои са тези частно-американски интереси, които трябва да бъдат защитавани с цената на живота на милиони ¿-кр@ ин ци? Марионетните правителства в цяла Европа приключват и

Разговаря: Веселина Томова

-Каква е според вас причината за поредния военен конфликт?

-Причината е капиталът. Той диктува всичко. Политиката е негова функция, а жертвите в негово име са „допустими” жертви. В тази работа няма добри и лоши, защото водещи са интересите. Който може да си ги формулира и защити – печели. Който не е годен да продължи напред е обречен да загине. До края на този свят ще стигнат само силните видове. Това е биология.

-Днес всички упрекват Русия. Вие как мислите?

-Президентът Байдън каза ясно и недвусмислено, че в ¿-кр@й н@ са нарушени американските интереси и това ще доведе до много жертви. Някой разбра ли кои са тези частно-американски интереси, които трябва да бъдат защитавани с цената на живота на милиони ¿-кр@ ин ци? От друга страна, президентът на Руската Федерация каза, че са прекрачени всички възможни граници, които гарантират стратегическата сигурност на Федерецията и той няма друг полезен ход освен военно-политически акт. Очевидно става въпрос за интересите на две военни супер – сили, а на нас – европейците остава задачата да разберем кои са тези интереси и какво общо имаме ние с някои от тях. Засега европейската бюрокрация се укрива зад лозунги и манифести, но скоро ще бъде принудена да говори, при това – без увъртания. Марионетните правителства в цяла Европа приключват и ще бъдат  обществено делегитимирани.  Трябват ни истински лидери, а не самозванци и ако не се намерят такива  Европейският съюз ще се маргинализира и свие до неузнаваемост.

-Каква развръзка предвиждате?

-На световната сцена играят едни артисти, на нашата – други. И докато големите, в крайна сметка, винаги се разбират то малките, по подразбиране, си остават малки и незначителни техни сателити.  Балансите на военната мощ са икономически баланси и който не разбира това не може да си обясни миналото, настоящето и  бъдещето.  В България липсва политически и експертен капацитет за адекватно участие в тези процеси. Никой не ни е виновен, че не успяхме да изградим гражданско общество и да си подредим държавата.  А след като не можем – ще ни управляват чужди в тяхна полза.  Надявам се да виждате, че чуждите нямат никаква задръжка да вкарат 40 милиона ¿-кр@ ин ци под земята, щом капиталът го поиска.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | НИКОЛАЙ МАРКОВ: НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ КОИ СА ТЕЗИ ЧАСТНО-АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАЩИТАВАНИ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ ¿-кр@ ин ЦИ? МАРИОНЕТНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА В ЦЯЛА ЕВРОПА ПРИКЛЮЧВАТ И ЩЕ БЪДАТ ОБЩЕСТВЕНО ДЕЛИГИТИМИРАНИ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!