Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чеченски бойци са превзели най-голямата военна база в ¿-кр@й н@. Кадиров обявил награда за главата на всеки командир на нац.бат

May be an image of 2 people, beard and text
Facebook

Чеченски бойци са превзели най-голямата военна база в ¿-кр@й н@ и са разгромили ¿-кр@ ин ски батальон. Това разказа в Телеграм лидерът на руската Чеченска република Рамзан Кадиров, цитиран от ТАСС. 

Чеченски командоси под командването на Хусейн Межидов „продължават да развиват успехите си“ в ¿-кр@й н@, заявява Кадиров. Според Межидов „е разгромен цял батальон (¿-кр@ ин ски) националисти“ и над 2500 от тях „са избягали без съпротива“, добавя той. 

Киев е обкръжен. Одеска област се отцепва, операцията почна.Почнаха преговорите между РУ/УКР длг. в Белорусия. Чеченците разбили нац.бат и пленили най-голямата военна база в Укр. Кадиров обяви награда за главата на всеки командир на нац.бат по 500 000$ :
" Объявляется награда за головы командиров ¿-кр@ ин ских националистов: бандеровцев, "aзова", дудаевского батальона шайтанов "
Тодор Ангелов

Според лидера на Чечения в складовете на територията на превзетата ¿-кр@ ин ска база са открити „огромни количества оръжия, боеприпаси, а също и модерна бронирана техника“. 

Кадиров обяви и награда „за командирите на ¿-кр@ ин ските бойни формирования от националисти и б€н$€р овци като „aзов“, батальона „Шейтаните на Дудаев“ Съобщението се разпространява на социалните медии на Кадиров.

„Казвам това не като служител, а като доброволец от името на патриотите на Русия, същите доброволци, които имат финансови възможности и които са изразили желание да плащат по 500 хиляди долара за главата на всеки командир“, казва съобщението. 

„Апелирам към ръководството на въоръжените сили на ¿-кр@й н@ и Службата за сигурност на ¿-кр@й н@: вие сте по-обрaзовани и грамотни хора, трябваше да разберете ситуацията и да застанете рамо до рамо с руските части, за да изхвърлите злото на нацистките чакали спиртни напитки от територията на ¿-кр@й н@. 

Но по някаква причина вие се страхувате повече от б€н$€р овците. Не се страхувайте от тях! До руските военни не бива да се страхувате. Напротив, вие ще ускорите само процеса без загуби в редиците на армията и цивилното население, без унищожаването на градовете“, каза ръководителят на Чечня.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Чеченски бойци са превзели най-голямата военна база в ¿-кр@й н@ – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!