Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Запад, опомни се!

Рада Коджабашева

/Поглед.инфо/ От 17.12. 2021 година до 17.01. 2022 година НАТО и САЩ имаха възможност да отговорят на очакванията на Русия за сигурност. Всеки интелигентен човек би следвало да разбира, че сигурността трябва да гарантира мир, и че единственият цивилизационен избор на масата е мира. Имитацията на дипломация в споменатия период не само не проумя нуждата от мирни споразумения, а напротив, натрапчиво втвърди агресивната риторика и демонстративните действия към неотстъпчивост.

На 24.02.2022 година Русия започна пълномащабна военна операция. Президентът на САЩ и премиерът на България, както и редица други изповядващи западни, а следователно евро-атлантически ценности, ясно артикулираха от първия миг и не спряха да повтарят, че войната е избухнала при липса на провокация. Защо е нужно това уточнение, както и защо постоянно се повтаря то, остава загадка. В резултат на възмущението си Западът стартира пълнометражни санкции и като носители на материални рационални ценности първо се насочи към спиране на паричния поток и оборот, с което успя да срине руската рубла и руската борса. Разбира се, сигурно е че има инвеститори, които биха проявили интерес към втората. Все пак там са и акциите на Газпром , към който ежедневно се вливат 700 милиона долара от Западна Европа. Но трябва да си даваме и сметка, че отражението на финансовата криза касае целия 160 милионен руски народ. Модата „да унищожим Русия“ се разлива в злоба: да изгоним руските студенти, да изгоним руските спортисти, да изгоним руските учени, да накажем всеки, който дръзне да каже една дума в защита на Русия. Може би ще последва: да не слушаме руска музика, да не гледаме руски филми, да не говорим руски - мразете всичко руско!

Запад, опомни се! С цялото си разбиране, че ти си носител на транссексуални и трансхуманни ценности; че ти си вярваш, че можеш да бъдеш климатично неутрален (ама не се лишаваш от руския газ); че ти харесваш и произвеждаш филми с насилие, смърт, зомбита, порно, изнасилвания и гадости потопени в пуканки; че ти се тровиш с ГМО в излишък; че демокрацията ти не е нищо друго освен легитимна форма на диктатура, при която твой членове като Австрия, Канада и други задължават народа си да се инжектира; че ти спираш масмедийния поток от информация, който противоречи на официалните ти опорни точки; че ти работиш със собствениците на социалните мрежи, за да цензурираш и елиминираш инакомислещите; че ти страдаш от параноя на изключителност, която се осъществява само в хедонизм, а това значи изоставяне в духовното развитие; че ти не си света и няма да бъдеш, защото има изток, север и юг; … с цялото си разбиране, че не разбираш православната цивилизация и не харесваш нито буквите ѝ, нито ценностите ѝ;… с цялото си разбиране за твоя цивилизационен тупик целящ компетентни, промити биоединици подлежащи на дигитално координиране след зеления преход… аз те моля, опомни се!

Сега имаш шанс вместо да изолираш, да наказваш, да гониш цял един велик народ, то да мислиш, да говориш, да правиш мир с разбиране за сблъсъка на цивилизациите, както и с признание или демонстрация (ако можеш) на превъзходство, което дефакто няма материално изражение.

Запад, опомни се! Алтернатива на мира няма!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Запад, опомни се! - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!