Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изясни се основната причина защо жителите на някои градове не се радват особено на Руските войски. Мародерството вече си става отделен фронт. До степен която пречи и на самата ¿-кр@ ин ска войска

May be an image of map and text that says 'условные обозначения: обл. укр. город укр. насел. пункт аэродром города рф блокада освобожденные города гомель беларусь польша варшава крупныебои луцк неполная блокада шостка чернигов ровно бои курск коростень чернобыль глухов итомир киев сумы львов тернополь хмельницкий хмельник арт. обстрел войскамимо ужгород белгород харьков миргород полтава ивано франковск черновцы церковы черкассы обстрел войсками всу винница умань кременчуг северодонецк днепр кировоград лервомайск молдова кишенев подконт рольная территорияи направление наступления горловка луганск кривой Por румыния бухарест николаев одесса запорожье донецк олноваха васильевка мариуи ростов мелитополь бердянск ганрог херсон зона боевых измаил копление всу'

Todor Angelov Angelov - Facebook

В Запорожската АЕЦ гореше админ сграда.
Ъпдейт: Стигнали са до пожара, гаси се. Без паника
. - Facebook

Аналитика, нюанси и прогноза 3 Март 21:00 2022г.

Практически основните сили на ВСУ са хванати в 2те блокади на Киев и Югоизток. Харков и М@ри у пол не са взети под контрол водят се градски боеве, настъпва се бавно. Основен акцент се поставя на методичното настъпление и зачистка на вече овладените територии. За Одеска област се подготвя настъпление което , вероятно ще обхване цялата линия О де с@-Измаил. Активно работеше флот и авиация днес. Интересен момент е пробива към Уман. (вж 2-та карта), натам днес вървеше настъпление и паралелно отгоре покрай Киев и Бяла Церков.

May be an image of map

Прогнозирам че именно в/около Уман ще се затвори оперативния чувал на цялата операция. Защото това е важен логистичен център и може да се държи контрола между Западна и и И/Южна ¿-кр@й н@, освен това горе-долу съвпада с гео-политическите и демографските интереси на РФ. За Одеска област може и да няма десант а да се влезе по суша, особено ако са съединени войските в района на Уман. Отделно че от там се получава оперативен простор към Приднестровието и бърз излаз на Западна ¿-кр@й н@. Този район очаквам утре най-късно да бъде взет и войските съединени.

Забележки:

1. При днешните опити за пробив под Донецк от страна на ДНР е имало жертви, от ВСУ не са пробили чувала но ДНР е дала около 20-30 човека жертви и 9 пленника които вероятно са били разстреляни веднага. Тук грешката е на ДНР че са сложили на предна линия новобранци докато опитната войска е заета с настъпления. Ще вземат мерки.

2. Все още жертвите и от 2те страни са доста под 10 000 човека. Аз не ги деля, защото за мен това е братоубийствена война, разпалена от атлантиците. Дано да са все така малко. Все пак фронта е над 3000км, операцията наистина е блестяща от военна гл.тчк

3. Бавно върви вземането на градовете, защото масово нацбатите вкарват бойна техника в градовете, разполагат артилерия и танкове дори по средни и високи етажи на жил,блокове и за да няма жертви сред населението става бавно. Това дори е по-усъвършенствана терористична тактика от тази която ползват на близкия изток. Също нововъведение е миниране и слагане на растяжки ( с гранати) по самите улици, паркове и по-ъгли на пром.зони т.е места които могат да се използват за прикритие при пехотно настъпление в града. Гадно е, но е умно измислено.

4. Мародерството вече си става отделен фронт. До степен която пречи и на самата ¿-кр@ ин ска войска. Този проблем расте всеки изминал ден. Отделно нац.батите не позволяват мирни граждани да напускат градовете има много случаи на разстрели и използването им като жив щит. Също и насилствено задържане в квартири. Задържат се и чужденци като им се пречи да напуснат зоната.

5. Изясни се основната причина защо жителите на някои градове не се радват особено на Руските войски. Оказва се че 14-15 та година когато армиите на Л/ДНР бяха практически завзели Юг, Русия повярвала на обещанията на запада че областите ще получат права и на обещанията на тогавашната власт , спря настъплението им. В резултат и запада излъга и властта на Укр ги излъга и впоследствие на тези територии са се вършили наказания и зверства към жителите затова че са съдействали на Л/ДНР. Хората ги е страх да не бъдат изоставени за 2-и път или пак да се стигне до някаква уж договорка със запада и пак да дойде старат власт и да почне с разстрелите, Затова са предпазливи, не бързат да помагат а и на много места не са простили че и Руснаци и Л/ДНР са повярвали на запада за приказките за „демокрация“ „права“ и „мирно съжителство“ вследствие което са били после разстрелвани и тормозени. Трудно можем да не се съгласим с тяхната логика.

6. В момента върви бясна мобилизация на атлантиците, събрали са около 16 000 наемника които смятат да ги прехвърлят в ¿-кр@й н@. Вместо да събират хуманитарна помощ те неистово искат да пълнят страната с наемници. Путин ги предупреди че пленници няма да се взимат ако дойдат. Целта на атлантиците е неистово със сетни сили да закрепят ¿-кр@й н@ още малко преди колапса за да избухне пълномащабна криза и Русия да затъне. Това обаче няма да се случи, взети са мерки.

7. На днешните преговори е постигнато споразумение за хуманитарни коридори и помощ, дано се спазва и дано мирните жители да успеят да напускат опасните зони. Ясно става че ¿-кр@ ин ската власт не я интересуват хората нито помощ за тях а само помощ чрез оръжия и войска, тази власт е просто неонацистка и зависима. Войната разкри много истини и тепърва ще разкрива. Прогнозата е до 10 дни да свърши всичко.

8. Стана ясно защо атлантиците и запада реват неистово. По данни на Руското разузнаване , войната ще даде тласък на Русофилски настроени движения в цяла Европа и ще излязат наяве доста документи. Ще се види че на практика всичките тези години са пращани инструктури да обучават войските и е подготвян плацдарм за нападение над Русия. И нито долар помощ за Евроинтеграция, за хората или за промишлеността. По непотвърдена информация е имало план за мащабно нахлуване в Л/ДНР и впоследствие под опеката на ООН на разполагане на 4-5 дивизии на нато в ¿-кр@й н@, който да осигурят оперативен простор за атака към Русия, паралелно с разработване на мръсна атомна или нормална такава в заводите от Съветско време. Тази информация не е потвърдена официално. Мисля че ако падне властта и излязат документите ще стане доста неприятно за доста хора и държави. Затова сегашната власт в ¿-кр@й н@ и самата тя трябва да бъдат спасени на всяка цена. Защото всичко ще лъсне за всички и ще стане страшно из цяла Европа като излезе наяве. Залога е голям.

Препоръки и нюанси:

Аз лично , бих препоръчал на Руското командване в градовете под контрол на РФ задължително да вкара Свещенници, Медицински сестри и Учители. Недостига на Учители за децата е сериозен. На Свещенници е особено сериозен.

Да, хуманитарна помощ от камиона е ок , ама…

Има и друг много важен психологически момент:

-Много е важно децата в тези градове и новото поколение да си спомнят не Руския войник с танка а като се заговори за войната 22-ра година да си спомнят Учителя който го е учил и русата кака която го е гушкала. Това е от ключово значение за да се запечата този спомен на генетично ниво.

Човека с танка трябва да изчезне,

Учителя трябва да влезе в подсъзнанието..

Тодор Ангелов

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!