Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Националните предатели нямат работа на Шипка! Кирил Петков е срамно да се изкачи на този връх...

May be an image of 1 person, standing and indoor

Елена Гунчева - Facebook

Националните предатели нямат работа на Шипка! Кирил Петков е срамно да се изкачи на този връх, на който са костите и кръвта на българи и руснаци, защитавали свободата на България!

Васил Петев: Чух, че канадския михлюзин щял да ходи утре на Шипка…

Браво!

Да иде, да се изпикае, да надраска паметника и да тегли една майна руснаците!

Да се държи на ниво. Високо! Европейско!

Палячовци жалки.

Психодесните започнаха една война срещу човечеството, която ще свърши с пълно поражение за тях. Можете да пишете всичко за нас, можете да изработвате фалшиви новини, можете да ни правите колажи, можете да се опитвате да ни уплашите или купите. Но какво ще стане, ако не успеете? Затова сте толкова уплашени. Затова сте толкова зли и агресивни!

Следете парите - стара максима! Ние Вашите ги знаем - от "Америка за България", на която голямата част от Вас са стипендианти и грантаджии. Вие без тях нямате качества дори да се издържате сами. Знаем парите от "Зайдел" и прочие еврогейски фондации. Знаем за спонсорирането от САЩ на различни Ваши НПО-та, които прехвърлят след това парите на партиите Ви. Знаем колко стотици хиляди давате само за предизборни кампании и реклами във фейсбук.

Но едно не можете да си купите - истината и България! И когато дойде времето за истината, спасение няма да има за предателите! Ние сме на страната на Бог! Това го забравяте! Който е тръгнал срещу Него, е претърпял поражение. Ние се борим за България, за доброто и за истината! И никой грант няма да Ви помогне в тази битка!

Елена Гунчева

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!