Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мародерството и бандитизма става страшен проблем. Ловят ги и ги вързват за стълбове. Стрелят се едни други

May be an image of map and text that says 'условные обозначения: обл. укр. город укр. насел. пункт аэродром города рф блокада освобожденные города гомель беларусь польша варшава крупныебои луцк неполная блокада шостка чернигов ровно бои курск коростень чернобыль глухов итомир киев сумы львов тернополь хмельницкий хмельник арт. обстрел войскамимо ужгород белгород харьков миргород полтава ивано франковск черновцы церковы черкассы обстрел войсками всу винница умань кременчуг северодонецк днепр кировоград лервомайск молдова кишенев подконт рольная территорияи направление наступления горловка луганск кривой Por румыния бухарест николаев одесса запорожье донецк олноваха васильевка мариуи ростов мелитополь бердянск ганрог херсон зона боевых измаил копление всу'

Тодор Ангелов Ангелов - Todor Angelov Angelov

Ситуация 3 Март 00:00ч
В Харков и М@ри у пол са се укрепили нац.батове и се водят ожесточени градски боеве. Към О де с@ всички данни показват че се готви десант, който да окупира всичко чак до Измаил. Гледайки линията на фронта най-вероятно боевете ще спрат до Житомирска област и/или Западна ¿-кр@й н@. Имаше опит да се пробие чувала и се нападна КПП , но безуспешно. В общи линии се концентрират войски и се набляга на обеспечаване на тила и зачистката. Започна да функционира и щаб за хуманитарна помощ на населението. Актуална карта от тази вечер. Горещата фаза ще свърши може би тази седмица а другата ще се дозачиства територията.
Забележки:
Мародерството и бандитизма става страшен проблем. Ловят ги и ги вързват за стълбове. Стрелят се едни други. Всяка вечер има десетки убити от пиянство и мародерство. В пъти повече отколкото от бойни действия. Магазините са разграбват, скоро в градовете които не са под контрол на РФ ще настъпи хуманитарна катастрофа.
Нацбатовете знаят че ги чака разстрел, там пленници не се взимат и се окопават в градовете предизвикавайки огън върху местните жители. Не пускат градове да се предават и хора да се евакуират. Те няма какво да губят. Налага се да се води бой в градски условия което неминуемо довежда до цивилни жертви.
Въпреки че ударната Укр.групировка е в чувал, Киев е блокиран и цялата държава де-факто е блокирана, з€л€н с₭и и властта продължават да насъскват населението да се бие и да партизанства. На властта не и пука нито за хората нито за жертвите , важно е да се стигне до криза и всичко да потъне в кръв за да го дават по телевизора. Това е чиста проба нацизъм и непукизъм за собствения народ.
Пропагандата за 8г е промила брутално мозъците, особено на младото поколение. Стига се до шизофренни ситуации млади хора с родители Руснаци да крещят на чист Руски език " Смърт на Руснаците" , това е шизофренично. Все едно ние да викаме на български : "Смърт на Българите". Оказва се че самите ¿-кр@ ин ци не са знаели какво се върши в другата област, такава пропагандна мъгла е била наложена. Но, мъглата се дига и престъпленията почват полека-лека да изплуват.
Днес се чака Укр делегация за преговори, но нищо няма да стане. На практика в Укр власт няма, кабинета е в чужбина и на никой не му пука кой и защо умира. Идеята на властта става вече ясна на всеки военен наблюдател: Русия задълго да затъне в партизанска война. Тази власт която де факто отдавна не е в ¿-кр@й н@ няма да подпише мир, дори цяла ¿-кр@ ин а да умре. Затова варианта е ¿-кр@ ин ците на терен да излъчат нова власт и този бардак да свършва. Надявам се Руснаците работят и в тази насока. Ако ли не, ще страдат.
Информационната война е взела невероятни размери! Говорим за индустрия.! За кино индустрия с хиляден персонал. Снимат се декори, сцени, филми, клипове, викат се статисти и се слагат в чували и т.н и т.д.

В Беларус всички морги са пълни с етнически чеченци, съобщи прессекретарят на беларуския опозиционер Анна Тихановская - Анна Красулина

Pascal Zervoudakis: Even the dead rise in Ukraine..
Wonders of the west...

Тайните служби на САЩ: Путин е в изолация и реагира с необуздана ярост спрямо близкото си обкръжение

Има вече пленени цели студиа и компютърни центрове които са се занимавали буквално с производство на дезинформация.
Никой не е предполагал че дезинформацията в новините е достигала до над 95%!!!
На практика инфо.войната е превърната в много сериозна индустрия и нов род войски. Със техника, декори, монтажи , градски квартали и села за реален ефект и се е наслагвала 3D рендъри и графика. Имало е цели военни роти придадени за инсценировка. Реална инсценировка. За копиране на бойна техника и войска в реални условия с реални униформи. Говорим за качествено ново ниво на дезинформация, достигаща и надминаваща дори 95% от новините за деня!
Руснаците тук има много какво да учат. Те затова внесоха закон в Думата , мисля че вчера за до 15г затвор за дезинформация.
Запомнете над 95% лъжа!

В Беларус всички морги са пълни с етнически чеченци, съобщи прессекретарят на беларуския опозиционер Анна Тихановская - Анна Красулина

Чеченска колона на Юга, другите сили са под Киев. Кадиров пусна видеото и съобщи за 2 жертви, вс. друго било фейк и нямало да си тръгнат преди да си свършат тяхните задачи . Били горди да се бият редом с РФ

Facebook

И мислете за БГ медиите.
В общи линии това е ситуацията. Най тъжното е че реално Руснаците по-неволя поемат грижа за населението , защото на никой не му пука какво става в градовете и колко души умират. А навсякъде ги наричат агресори.

May be an image of 2 people and text that says 'Poc. дальнобойщики начали игнорировать ¿-кр@ ин ских проституток эту бесчеловечную акцию в раде уже назвали 'блядомором украйнського народу' минное поле 40'

ПП: И една трагикомична новина, в Русия са обявили пълен бойкот на ¿-кр@ ин ските проститутки и са го нарекли "блядомор"
Тодор Ангелов Ангелов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!