Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПЛАЧЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! Не за ¿-кр@й н@! Не за Русия! За България!

No photo description available.

Ухание в Мрака

ПЛАЧЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Не за ¿-кр@й н@! Не за Русия! За България!

Аз също страдам за жертвите в тази война. Страдам еднакво за руските и ¿-кр@ ин ските майки, които не спят и се молят за своите момчета. Моля се заедно с тях. Моля се за децата на Русия и ¿-кр@й н@, за хората, които преживяват ужаса на войната. И няма да си позволя да изпиша названието на някоя от тези държави с малка буква, защото тя е родината на милиони хора, които я обичат така, както аз обичам своята.

Днес поставям на профилната си снимка знамето на България. На нашата България, която също е във война-война с бедността, с болестите, с фалшивите ценности, с развратените нрави. Отново си имаме чужди господари. Отново слугуваме на чужди интереси. Не ни трябва оръжие и бомбардировки, за да бъдем унищожени. Достатъчно е да продължат да ни тласкат към съмнителни чужди „ценности“. Срещу какво продадохме работещите си предприятия, обрaзованието, здравеопазването, демографската стабилност? В замяна получихме пълен погром в икономиката- порутени заводи, пустеещи земи, села на доизживяване, млади хора, които търсят лесен лъскав живот.

За тази България плача днес. За моята България, подпалена от агресията на наркотиците, разврата, омразата, разделението. Плача за хората, търсещи хляба си в чужди земи, за старците, умиращи от бедност и безнадеждност.

И никак, ама никак не ме успокоява фактът, че страната ми е член на ЕС и НАТО. Това не променя живота ни към по-добро. Аз също не мога да направя тази промяна. Но може би всички заедно можем.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!