Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политолози: Стефан Янев събаря Киро от раз, става новия премиер на България!

Стефан Янев ще е новият премиер на страната!

На фона на драматичните събития в света и чудовищната война на Русия и ¿-кр@й н@, България също посреща трус след трус. Кабинетът на Кирил Петков е едва от няколко месеца на власт, но ясно показа, че не се справя, а положението става все по-отчайващо.

Стефан Янев

Стефан Янев ще е новият премиер на страната

Масови са бунтовете и недоволството срещу Просто Киро, който сложи в джобчето си и Бойко Борисов по „всенародна любов“. А капката, която преля чашата, бе червеният картон за ген. Стефан Янев вчера.

Военният министър бе единственият политик, който се ползваше и се ползва с обичта и доверието на гражданите, а с оставката му Петков си направи публично харакири.

Както самият Янев заяви днес: „Не съм ваш министър, господин Петков и никога не съм бил. Бях министър на България и българските граждани като с всеки свой ход и решение, съм мислил единствено за интереса на държавата ни. На нашата държава, а не на ЕС, Русия или НАТО.

Ще продължа да правя същото и занапред и ще продължа да бдя за доброто на родината ни“, заяви Стефан Янев. Който, както стана ясно малко по-късно, ще сформира своя партия.

Политолози са категорични, че дните на кабинета Петков са преброени и най-късно през юни ще има нови парламентарни избори. На 90 процента от експертите прогнозират размазваща победа за Стефан Янев и отсега го виждат на премиерския пост. Нещо, за което огромна част от българите се моли отдавна.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Политолози: Стефан Янев събаря Киро от раз, става новия премиер на България! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!