Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Азарей: Конфликтът ще завърши с мир, но на Русия й предстоят големи промени. В момента най-правилното за нашата страна е да поддържа неутралитет

Азарей е български астролог, ученик на Люмиер, който пък е представител на Френската астрологична школа. Занимава се със астрология от 2013 г. Lupa.bg публикува коментар на Азарей за случващото се в ¿-кр@й н@, както и за прогноза за годината за България.

- Азарей, след две години тежка пандемия, сега е налице и военен конфликт. Защо злините дойдоха една след друга?

- Много се надявам, че особено през последните 2 години, повече хора са осъзнали, че думите и чувството генерират много мощна енергия. Използването постоянно на страшни думи като – война, имат разрушително действие. Ние много трябва да внимаваме с думите. Много ми хареса една мисъл- "военните не желаят война, защото те умират в нея, политиците желаят война, защото те печелят от нея".

Що се отнася до случващото се в ¿-кр@й н@, трябва да се отбележи, че там има една стара рана. Русия и ¿-кр@й н@ имат кармични отношения, имат неща за балансиране. Разгледах три карти на Русия - 25 октомври и 8 ноември 1917 г. и 8 декември 1991 г. когато е обявена тяхната независимост. От тези карти се вижда, че има тенденция за изчистване на стари отношения и рани, възобновяне на военни действия.

Дават се обаче и послания на вярата. Вертикалът от Гърция, през България до Русия е оста на православието.

Тази линия е като спирачка между източните и западните влияния. Ние като българи сме дали на Киевска Рус освен вярата, писмеността и културата. Ние сме дали тези неща на нашите братя. Затова трябва да реагираме със съчувствие и към двете страни, защото ще има разплакани майки и в ¿-кр@й н@, и в Русия.

- Очаквате ли конфликтът да продължи дълго?

- Не, очаквам нещата скоро да се стабилизират. Вероятно руснаците са действали премислено и са се консултирали с астролози, защото конфликтът е започнат на намаляваща луна. Тоест е мислен да е краткосрочен. За руснаците предстоят тежки времена на финансова нестабилност.

Има астрологични аспекти, които пък да отприщили провокация в самата ¿-кр@й н@, намесване на трети лица, подкокоросване- и това се случи. Новолунието през февруари дава край на партньорство. Отношенията в Европа търпят промяна. В момента най-правилното за нашата страна е да поддържа неутралитет. Това ни е завещано и от Учителя Петър Дънов. От България не бива да излиза оръжие.

- Какво ще стане със самата Русия?

- Според астрологичните данни, се очакват големи промени със самата държава Русия. Ще има преструктуриране. Сатурн, планетата на кармата и държавността е във Водолей, това е знака на Русия, така че към момента нещата са относително стабилни в държавата, но когато Сатурн влезе в Риби, тогава вече ще има по-големи сътресения за Русия. Проблемът тук е Уран в Телец, който разклати като цяло световната икономика.

Уран в картата на Русия за годината е в 7 дом, това е домът на партньорствата, тоест партньорите и опонентите на Русия ще им създават проблеми. Държавата има все още сила, защото тази година Слънцето им е в първи дом, това е добре за държавата, за президента, той се чувства силен.

В същото време обаче вътре в държавата има проблеми, за които дори не знаем.

Хубаво е, че Венера се намира на асцеднета, колкото и да е слача нейната позиция в Козирог, това положение дава миролюбие. Така че вярвам, че ще има мир.

- Какво показва картата на ¿-кр@й н@?

- За съжаление на ¿-кр@й н@ й се дава да бъде зависимо по един или друг начин. Но има един тригон, който все пак дава подкрепа. Така че не вярвам ¿-кр@й н@ да бъде анексирана.

- Какво показва хороскопът на България за тази година?

- За България 2022-ра година ще бъде интересна. Тя ще премине под знака на планетата Юпитер, на зодиакалния знак Дева и на числото 6, свързано с Венера. Още в края на миналата година обявих, че се задават тежки изпитания за новите управляващи, които обаче имат и голям шанс за успех.

Ще има недоволство, брожения, много е вероятно да се появи и нов обществен лидер. Националната чест и достойнство ще се съхранят, запазването на мира и добросъседството ще надделяват. От средата на годината нещата у нас ще се влошат.

Народът ще преживее безпокойства, ще се проявяват недоволства.

Обществото и правителството няма да бъдат във 100% хармонични отношения, но все пак управляващите ще съумеят да отговорят на нуждите и да постигнат добри резултати. Негативните тенденции ще са свързани със спад в търговията и производството.

Очаквайте безработица, недоволство, беззаконие и намаляване на доходите. Престъпленията се увеличават, здравословното състояние на хората се влошава. На правителството ще му бъде трудно да изкара целия си мандат.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Азарей пред Lupa.bg: Конфликтът ще завърши с мир, но на Русия й предстоят големи промени - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!