Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Няма да има световна война, ¿-кр@й н@ се стабилизира от 2024 до 2028 г.: С. Дончева

Силва Дончева

Силва Дончева, която единствена прогнозира и то с голяма точност коронакризата и военизираните мерки, масовите фалити на малки бизнеси, както и траенето на този проблем около 2 години още през 2019 г., описа какво очаква за развитието на войната в ¿-кр@й н@:

„Ако това е часът на началото на кризата в ¿-кр@й н@ 24 февруари 2022г, 5.00ч. Киев, може да се каже следното накратко: 

1. Господстващият знак е Скорпион, което предполага дълбока и трайна промяна, свързана естествено със смърт, задкулисие, много, много пари и мрачни тайни игри. 

2. Марс и Плутон, пряко свързани и с МС (б.р.центърът на хороскопа), и с асцендента в знака на Козирог са към предстоящ съвпад, което разкрива нов път, новото административно, икономическо и управленско начало. Както винаги при сатурнови въздействия, подплатени с две военни планети, новото начало ще е строго, твърдо, задкулисно и с много препятствия.

3.Самият Сатурн изисква също пълна промяна със съответните крайни мерки, той е в знака на Водолей (тежки скандали, медийна война, внезапни обрати, високотехнологични неприятни изненади, загуба на пари и ресурси и нов административен ред и ново правителство). Влиянието на Сатурн ще се отрази и на териториалната цялост на ¿-кр@й н@ до края на годината. 

Медийната истерия ще е тотална и доста лъжлива, това ще обърка много хора финансово в цял свят и те ще загубят пари, тъ,говията и връзките сериозно ще пострадат.

4.Луната за съжаление е твърде лошо позставена към линията на финансите и смъртта и е в разпад. Финансовата част, особено за народа, майките, храната и имотите на хората не е никак оптимистична. Сблъсък между два двойни знака е голям хаос, лъжи, преместване, ходене по пътищата, емиграция, включително в чужбина, загуба на пари, имоти и спестявания, емоционална самота и обърканост, често лудост и лошо здраве. Много хора ще загубят домовете си и ще бъдат в нестабилност, ще пътуват поне в следващите 2, 2.5 години. 

От друга страна, ще има и доста сериозна медицинска помощ и щедра благотворителност на държавно, административно ниво и вътре и от чужбина, което ще облекчава ситуацията. Ще бъдат предоставени и жилища, но това няма да е достатъчно. 

5. Ситуацията ще се влачи години напред, но най-вече до 2028г., когато ще премине в следваща фаза. Следващите три години са за учредяване на новото начало, което ще се стабилизира през 2024г.

6. Венера, която също е много видима, предполага мирен договор/ споразумение или поне сериозни усилия към дипломатически усилия, въпреки че позицията на Сатурн често ще ги проваля внезапно чак до края на 2022г.. Така вече в началото на 2023г. ще има нови реалности и нови граници. 

По-широката прогноза, тя разбира се, не е свързана с тази карта, е за невъзможността от голяма война между Русия и САЩ, както и за бъдещо тяхно съвместно военно сутрудничество, с оглед на друг много по-значим проблем на изток. 

Това, което трябва да тревожи хората е главно духовната и икономическата криза, която се вихри в Европа и света от 2020г. насам. Финансите и новите реалности са в центъра на всичко случващо се и погледите би трябвало да са фокусирани натам и да няма разсейване, защото зад кадър нещата са далеч по-сериозни, мащабни и многогодишни от каквито и да било военни действия, които са външният израз на дълбоко неразрешени и проспани от европейските политици проблеми”. 

Мария Пенчева

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Няма да има световна война, ¿-кр@й н@ се стабилизира от 2024 до 2028 г.: С. Дончева | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!