Следвайте "Буднаера" в Телеграм

¿-кр@ ин ските въоръжени сили започнаха да минират плажовете в О де с@ – достъпът до минираните плажове не е ограничен нито за деца, нито за възрастни

Богомил Бонев: Току що гледах видео с интервюта с „мъртвите“ 13 граничари от малкото островче. з€л€н с₭и ги награди посмъртно с медали като герои на ¿-кр@й н@, защото не са се предали на руснаците.

Оказаха се живи и здрави в Севастопол. И са 82-ма.

Нещо повече! Оказа се, че изявлението на з€л€н с₭и е записано предварително. И чудовищното е, че ¿-кр@ ин ската страна е решила предварително да ги убие, и да ги обяви за „герои“.

И момчетата осъзнават това.

Няма по-мръсна страна от фашистите в ¿-кр@й н@.

/Поглед Инфо/ ¿-кр@ ин ските медии съобщават, че руски самолет, вероятно боен, е бил свален над Киев. Появява се видеозапис на горяща къща, върху която са паднали фрагменти от свален обект. По-късно съветникът на ръководителя на Министерството на вътрешните работи на ¿-кр@й н@ Антон Герашенко заявява, че над Киев ¿-кр@ ин ските военни са свалили не самолет, а ракета "Калибър" и ракетни фрагменти са паднали върху жилищна сграда. Предполага се, че целта на ракетата е сградата на Генералния щаб на въоръжените сили на ¿-кр@й н@ и комуникационния полк, а не градските блокове, но в Киев успяха да разтръбят, че Русия бомбардира жилищни сгради.

След изявленията на з€л€н с₭и за руските бомбардировки на градове ¿-кр@ ин ските военни започнаха да разполагат зенитни оръдия в близост до жилищните сгради. Видите ли, ако нещо се случи, тогава Русия е виновна. Появи се видео от Харков, където се монтира реактивна система за залпов огън ... точно под прозорците на жилищна сграда в центъра на града!

Друг пример. ¿-кр@ ин ски канал в “Телеграм” говори за ¿-кр@ ин ски пилот, който вече е спечелил шест победи във въздуха. Пуска се видео, за да разсее всички съмнения, но това е видео... от компютърна игра.

Или в мрежата се появи видео от ¿-кр@ ин ските военни с предполагаемо ликвидирани руски диверсанти, които, без да се крият, се спуснали със самоходна ПВО-система „Стрела-10“ през жилищните райони на града, плашейки жителите на града. На видеото няма лица или идентификационни знаци на убитите. Твърди се, че това са били руснаци, облечени в униформата на ¿-кр@ ин ски военни. „Да извършиш саботажна атака с такава машина е като да караш колело на пързалка. Много съмнително видео. Информационната война е такава“, коментира в отговор каналът “Ридовка” в “Телеграм”

На 25 февруари заместник-министърът на отбраната на ¿-кр@й н@ Анна Маляр съобщи, че руските войски са достигнали подстъпите на Киев, но според нея все още не са стигнали до столицата. В опит да забавят напредването на руските войски, въоръжените сили на ¿-кр@й н@ започнаха да взривяват мостове в покрайнините на Херсон, Харков и Киев. В същото време ¿-кр@ ин ските власти раздават стрелково оръжие на гражданите в Харков и Киев.

Междувременно ¿-кр@ ин ските въоръжени сили започнаха да минират плажовете в О де с@, без да предупредят местните жители, които заснеха на видео действията на ¿-кр@ ин ските военни. Както следва от коментара, достъпът до минираните плажове не е ограничен нито за деца, нито за възрастни. Одеситите, които заснеха това видео, не се срамуваха да използват изрази, отправени към техните военни.

ПКПетков смело заяви, че ще помогне на ¿-кр@й н@ военно!!!! Каквото и да значи това!

На 25 февруари следобед в Киев се виждаха тълпи от хора, които не бяха допуснати във влака за Лвов. Полицията отблъсна паникьосаните киевчани, те не можаха да напуснат града и се върнаха в метрото, което служи за укритие.

Късно вечерта на 24 февруари Владимир з€л€н с₭и предупреди жителите във видео съобщение, че „вражески диверсионни групи“ са влезли в Киев, който е тяхната първостепенна цел. Но самият президент, според някои източници, вече го е нямало в града.

Превод: В. Сергеев

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: АФЕРА.БГ | КАКВА ВОЕННО – ЛОГИСТИЧНА ПОМОЩ ДАВАТЕ, ДЕБИЛИ!

¿-кр@й н@ - боеве в четири направления и в информационното пространство - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!