Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Киро-Мустафа уволнява Стефан Янев до 72 часа – Предател на НАТОвските интереси и либералния соц.интернационал

Стефан Янев: Решенията, които предстои да бъдат взети, не са в интерес на България. Нещо повече – опасни са за страната ни!

Премиерът Кирил Петков-Мустафа е взел решение да освободи от длъжност министъра на отбраната Стефан Янев заради позицията му за руската агресия в ¿-кр@й н@, която той упорито отказва да нарече война, съобщава Lupa.bg по данни от свой източник от управляващата коалиция.


Инициатива за отстраняването на Стефан Янев "тръгна" в петък във фейсбук от активисти на “Демократична България” чрез нарочно създадена група “Оставка Янев - гражданска панорама”. Те организираха протест пред БНТ, където министърът участваше в “Панорама”.
Като генерал от българската армия и български офицер не може да използва думите на президента Владимир Путин...

Процедурата по освобождаването на Стефан Янев като военен министър ще стартира още в понеделник, или най-късно във вторник и ще трябва да мине след гласуване в Народното събрание.

Petar Simeonoff: Тодор Тагарев днес е определен за нов военен министър след среща на Киро с Хр.Иванов от партията на Сорос "ДемОнократи за България" - Дъщерно дружество на "Америка за България"

В неделя късно вечерта Стефан Янев публикува пространен пост във Фейсбук профила си, в който обяви, че няма да подаде сам оставката си и че след отстраняванато му ще се действа срещу националния интерес на България

Стефан Янев бе премиер в служебното правителство на Румен Радев, после зае поста военен министър в правителството на четворната коалиция. Янев е родом от пловдивското село Поповица.

Бил е командир на реактивен дивизион в Четвърти армейски артилерийски полк в Асеновград.

Завършва Военния колеж към Националния военен университет във Вашингтон, САЩ. Бил е началник на департамент “Tрансформации” в Центъра на НАTО за борба c тероризма в Анкара. 3 години е военен аташе в САЩ.Съветник на Румен Радев и един от най-високопоставените българи в НАТО.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Първо в Lupa.bg: Уволняват Стефан Янев до 72 часа? - Lupa BG

Непоисканата (още) оставка на военния министър Янев напрегна коалицията, раздяла възможна ли е (Обзор) - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!