Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия опроверга з€л€н с₭и: ¿-кр@ ин ските военни от Змийския остров се предадоха доброволно, не са загинали геройски

1010x570

Граничарите от Змийския остров на юг от О де с@ се предадоха мирно и бяха отведени в Севастопол, съобщава генерал-майор Михаил Ясников, заместник-командир на руския Черноморския флот. 

„Днес група от 82 военнослужещи от Змийския остров бяха доставени в Севастопол от спасителния влекач „Шахтьор“, те сложиха оръжие и решиха да се върнат при семействата си“, каза Ясников пред ТАСС. 

Вчера в мрежата се появи аудио запис, на който ¿-кр@ ин ските граничари отказват да се подчинят на руската команда за предаване и псуват въоръжените сили на Москва. 

По-късно президентът на ¿-кр@й н@ Владимир з€л€н с₭и заяви, че всички 13 граничари на острова за загинали геройски без да се предадат. Киев обяви, че военнослужещите ще бъдат посмъртно удостоени със звание „Герои на ¿-кр@й н@“. 

Аудио записът от радиообменът е без видео, а за фон се ползва снимка на острова. 

От Министерството на отбраната на Русия заявиха, че ¿-кр@ ин ските граничари не са оказали съпротива. От Москва допълват, че от началото на военната операция всеки ден има случаи на предаващи се ¿-кр@ ин ски войници. 

Вчера Владимир Путин направи видеообръщение, в което призова ¿-кр@ ин ската армия да не изпълнява престъпните заповеди на режима в Киев. Руският президент призова и за възможен военен преврат в ¿-кр@й н@.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Русия опроверга з€л€н с₭и: ¿-кр@ ин ските военни от Змийския остров се предадоха доброволно, не са загинали геройски | Glasove.com

Русия опроверга з€л€н с₭и: ¿-кр@ ин ските военни от Змийския остров се предадоха доброволно, не са загинали геройски – О Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!