Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Забравихте ли?

No photo description available.

Petar Simeonoff

Забравихте ли?

До март 1999 г. кампанията на Байдън за война придобива вид на лудост. „Мисля, че ще бомбардираме доста скоро“, каза той на 19 март. „Трябва да продължим напред с бомбардировка“. Американските законодатели бяха силно разделени по отношение на войната. Байдън призова Клинтън да продаде войната на обществеността и да получи подкрепата на Конгреса. И геноцида над Сърбия започна. Благодарение на Байдън тогава, загинаха от американските бомбардировки, не стотици, а хиляди сърби. Жени и деца. Невинни! Не войници!Такива са нещата, когато слабите хора имат слаба памет. Ето защо грешките ще се повтарят. Когато крием злото зад гърба си, рано или късно ще се превърнем в негова следваща плячка.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!