Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лицемерието на западните "партньори" вече се вижда от Луната! ¿-кр@й н@ просто е използвана и това е простата истина

May be an image of 1 person and standing

Тихомир Валериев Василев

Лицемерието на западните "партньори" вече се вижда от Луната. И з€л€н с₭и го видя ама късно.
Нашите медии угоднически не споменават последната част от видео обръщението му. А именно:
"Кой е готов да се бие заедно с нас? Не виждам никого!"
И е така САЩ, ЕС и Великобритания насъскаха и изоставих ¿-кр@й н@, така както изоставиха и Афганистан и талибаните изклаха буквално будните хора там.
Жалко, че и ние пеем в този хор вместо да запазим неутралитет и да не се излагаме пред двата братски народа( казвам народи не държави и правителства)
Още по-жалко е, че 200 000 наши сънародници живеят там и не можем да се погрижим за тях, а също и да изтеглим и евакуираме българи, които войната ги застигна там. Цинично Гюров (ПП) каза, че сме готови, а се оказа, че наши сънъродници се самоорганизират, защото от посолството чакали заповеди( БТВ репортаж тази сутрин). Генчовска къде си?
Но да се върнем към лицемерните "партньори".
Ето и част от фактите
Вашингтон категорично заяви позиция, че няма да прати войски на на територията на ¿-кр@й н@.
Швеция категорично обяви, че няма да приеме ¿-кр@ ин ски бежанци. (Явно не са достатъчно мургави, за да оправят генофонда.)
Германия пък след като се подигра на ¿-кр@й н@ с военно-полевата болница и каските, заяви категорично, че няма да изнесе оръжие за ¿-кр@ ин ската армия.
Като капак Европейската Комисия заяви категорично, че ще отговори с пакет от санкции и много, много строги писма и декларации!
Цинизма дойде от Борис Джонсън, който пък заяви, че ще даде политическо убежище на з€л€н с₭и и ¿-кр@ ин ското правителство!
¿-кр@й н@ просто е използвана и това е простата истина. За запада това е нормална практика. Те така постъпват със славяните справка Полша и ВСВ.
Не мога да разбера едно нещо толкова години, колко пъти трябва да се повтори историята, за да разберем ние хората и държавите от тъй наречената централна и източна Европа, населени със славянско население, че ни използват!? Едните за маша, а другите за буфер. Как толкова време не си извадихме поуки и не реагираме адекватно, за да не се стига до такива кръвопролития и безсмислени за нас войни по нашите земи!
#БогДаПазиБългария #БиткатаПродължава #ЗаЧистаБългария

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!