Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Интересно, защо не са така загрижени за Българския народ? 33 години геноцид над нацията, прогонени милиони българи извън родината, декларации за това няма

May be a closeup of 1 person and beard

Тихомир Валериев Василев

Президентство, правителство и опозиция загрижени неимоверно и подкрепят ¿-кр@ ин ския народ....
Интересно, защо не са така загрижени за Българския?
Всички телевизии излъчват кадри и поканили всякакви "анализатори" и "специалисти" на хранилка да обясняват врели некипели.
33 години геноцид над нацията, прогонени милиони българи извън родината, декларации за това няма.
Инфлацията и кризата убива бизнеси, мерки няма. Цената на енергоизточниците и горивата галопират, мерки няма. План за устойчиво решение на кризите също.
Всъщност 21 държави от Европа получиха милиарди от плана за устойчивост и развитие, България получи 0!
3,5милиарда хвърлени за чертежи на самолети, които става ясно, че ако въобще някога се реализират няма да са ефективни за отбрана освен като учебни за летци....
И накрая, жал ми е за хората в ¿-кр@й н@, никой народ не заслужава да изпита ужасите на войната. Не заслужават и да ги лъже някой че ще ги защити, а после да пише декларации, да им дава "морална" подкрепа и да праща каски и военно полеви болници. Това е унижение и подигравка, а току що по БНТ бившия военен министър в служебното правителство и бъдещ български посланник в САЩ Георги Панайотов заяви, че НАТО няма да изпрати войски в ¿-кр@й н@. Позор, да лъжете едни хора че ще ги подкрепяте, а сега от страх да пишете декларации.
Не подкрепям никого в тази война! Но вината тя да се случи е тристранна от една страна НАТО от друга Русия, а по средата наивните ¿-кр@ ин ски управници.
Дано пострадалите и жертвите са възможно най-малко. А нашите управници да се срамуват от неадекватните си действия и позиции....
#БогДаПазиБългария #БиткатаПродължава #ЗаЧистаБългария

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!