Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изоставените депутати на Радата призоваха з€л€н с₭и да започне мирни преговори с Русия

Байдън Афганистански: Войските ни няма да отидат в Европа, за да се бият в ¿-кр@й н@, но ще браним всеки сантиметър от територията на Афганистан НАТОстан

/Поглед.инфо/ ¿-кр@ ин ските депутати, водени от Вадим Новински, написаха призив до ¿-кр@ ин ския президент Владимир з€л€н с₭и с молба за започване на незабавни преговори с Русия.

НАТО няма да воюва с Русия, НО свиква СТРАШНА виртуална среща на високо равнище

„Владимир Александрович! Обръщаме се към вас с молба незабавно да започнете преговори с президента на Руската федерация за условията за прекратяване на кървавата конфронтация и сключване на подходящо споразумение “, се казва в съобщението от името на седем депутати, публикувано на страницата на Новински във Фейсбук .

Те също така призоваха Радата да сформира група за стратегически консултации с двете камари на Руското федерално събрание.

Припомняме, че руският президент Владимир Путин  обяви , че е решил да проведе специална военна операция, за да защити хората от тормоза и геноцида от страна на режима в Киев, да демилитаризира и денацифицира ¿-кр@й н@, да изправи пред съда онези, които са извършили множество кървави престъпления срещу цивилни, включително руски граждани.

В четвъртък сутринта ¿-кр@ ин ските военни обекти  бяха подложени  на масирани удари. ДНР  съобщи за  боеве по цялата линия на съприкосновение. Руското министерство на отбраната подчерта, че руските въоръжени сили  не нанасят удари по  градовете на ¿-кр@й н@, съобщиха от руското министерство на отбраната.  Прецизните оръжия поразяват само военни цели. По-късно руското министерство на отбраната  обяви  обезвреждането на ¿-кр@ ин ските системи за противовъздушна отбрана. Милицията на ДНР обяви преминаването към  настъпление .

Превод: ПИ

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Депутатите на Радата призоваха з€л€н с₭и да започне мирни преговори с Русия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!