Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ние сме едни мазньочи, които се подлагаме днес на Америка, вчера на Русия. Никога не сме били независими и свободомислещи

No photo description available.

Evgeniya Borisova

По документи и наследство съм с ¿-кр@ ин ски корени( като територия). През 1995 година се присъединих по желание към Росийска федерация. През 1999г. взех и българско гражданство. Все още имам роднини в Киев.
Аз се самоопределям като българка и рускиня!
Традиции, храна, култура, език, история и т.н, всичко е Руско. Но има конфликти между двете страни, с които нашите смотани подлоги експерти не са толкова запознати.
По моя преценка конфликтът започва още в далечната 1932-33 г.когато заради принудителната и репресивна политика на зърнодобивната дейност за селяните, провеждана от комунистическите власти на Русия, този регион се подлага на така наречения Голодомор.
Жертвите са най малко 3,9 милиона ¿-кр@ ин ци.
Омразата вече тече във вените на ¿-кр@ ин ците.( аналог България и турско робство 500 години/ много по- тежко за нас/) Русия до ден днешен не признава този исторически факт, но след втората световна война за компенсация Съвременна ¿-кр@й н@ е създадена изцяло от Русия. Сталин (същият, който прави голодомора) я присъединява към СССР и й дава някои земи, по-рано принадлежали на Румъния и Полша. През 1954 г- Хрушчов също й подарява допълнителни земи. Така се сформира територията на съвременната ¿-кр@й н@". По експертни оценки обемите на ежегодните кредити, които Русия е давала на ¿-кр@й н@ от 1991 до 2013 г. е в размер на 250 милиарда долара. 100 милиарда долара е дала Русия по други линии на ¿-кр@й н@ от 1991 г. Още тогава ¿-кр@й н@ започва двойна игра и се ориентира да следва чужди политически интереси, които са започнали да стават интереси на управляващите, но не и на обикновения народ, докато продължава да взима пари от Русия и да получава финансова подкрепа от тях.
Когато ходех на гости на нашите в Киев гледах перфектните газопроводи и газифицирани домакинства и много по-висок стандарт от нашия, докато нашите в България бяха на нафтова печка, която гаснеше нощем и на сутринта не исках да ставам от леглото от студ. Домакинствата им бяха направо "безплатни" в сравнение с нашите. Имаха, култура, внос, арт елит, музеи, западни коли и нощен живот, за който можехме да мечтаем.
В наши дни интересите на ¿-кр@й н@ започват да се състоят в това да оказват услуги на геополитическите врагове на Русия, вместо да правят живота на хората по-добър.
При гласуване в Крим: Как се възприемат хората на неговата територия, като руснаци или ¿-кр@ ин ци искащи запада, 95% от тях искат да са присъединени към Русия( помнейки доброто старо време).
( Нали така беше и с Косово)
Не е толкова лесно да се изказват експерти и малоумни анализатори, мазни и отровни, когато спестяват историческите факти довели до положението днес.
Реалната картинка днес е следната:
¿-кр@й н@ иска това, което някога и е дала Русия като територия и пуска най- големия противник на Русия пред вратата и, защото вярва, че с Америка ще живее живот като в приказките( като нас в момента) и има нова финансова изгода.
Много ми е интересно ако Мексико разреши разполагането на руски войски по границата със САЩ какво ще правят американците. Ще си траят или ще се защитават?????? Същото се случва и в ¿-кр@й н@.
Моето мнение е, както мълчахме като мишки, когато братята Американци разбиха Югославия и я направиха в руини, така да мълчим сега и да запазим неутралитет.
Ние сме едни мазньочи , които се подлагаме днес на Америка, вчера на Русия. Дадохме достъп на Американски войски по Черно море сега, а през 96 година дадохме въздушни коридори да разрушат съседите ни, а по времето на комунистическа Българи моите набори помнят и доброто и лошото.
Никога не сме били независими и свободомислещи. Остават ни само няколко революционери от турското иго и от тогава до сега сме плява с подменена история и корумпирани политици. Така ще бъде и с ¿-кр@й н@. Забрана на руския език и подмяна на ценности и история. Планетата да стане една голяма Америка.
Путин не бих го коментирала. Нито съм му фен, нито го мразя. Знам, че носи Русия във всяка клетка на тялото си и се опитва да я запази в историята на хората, които се припознават като руснаци. Може да се възползва докрай от пропуска на ¿-кр@й н@ според генералният секретар на ООН, който заяви, че ¿-кр@й н@ не е кандидатствала за регистрация на граници от 1991 г., така че държавата ¿-кр@й н@ не съществува… но защо не ако има такова право.
(07.04.2014 Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун направи изумително изявление, чието разпространение е забранено в ¿-кр@ ин ските медии и в интернет. На заседанието на Съвета за сигурност на ООН беше повдигнат конфликтът между двете държави. От него беше направен следният извод:¿-кр@й н@ не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на ¿-кр@й н@ като суверенна държава не е извършена в ООН.
Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на ¿-кр@й н@.Според договора за ОНД територията на ¿-кр@й н@ е административен район на СССР. Следователно никой не може да бъде виновен за сепаратизъм и насилствена промяна на границите на ¿-кр@й н@.)
Сложно стана нали!?
Бог да пази всички
P.S Може ли поне един път в национален ефир да чуем и отсрещната гледна точка, а не само тази, която искате да внушите на зрителя.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!