Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин призова ¿-кр@ ин ската армия да капитулира

Извънредно: Войната започна! (видео)

Руският президентът Владимир Путин обяви началото на “специална военна операция" в Донбас, като едновременно с това призова ¿-кр@ ин ските военни да сложат оръжие и да се приберат вкъщи. Той се обърна към тях с думите, че са се клели пред народа, а не пред хунтата и трябва да сложат оръжие.

Путин обоснова началото на операцията с изпратено искане за помощ от сепаратистите в Източна ¿-кр@й н@. /Lupa BG

Борислав Цеков

ВОЙНА.

2022-ра година е. Усеща се като 1939 г.

Тази сутрин, минути преди 5.00 ч, руският президент Путин обяви "военна операция в защита на Донбас" - по същество това е официално обявявяване на война срещу ¿-кр@й н@ и руска инвазия. Обявената цел на инвазията е "демилитаризация и денацификация на ¿-кр@й н@". Въздушното пространство над ¿-кр@й н@ е затворено. Путин призова ¿-кр@ ин ската армия да капитулира, за да се предотвратят кръвопролития. Отправи директна заплаха към Запада, че ако се намеси в защита на ¿-кр@й н@, ще понесе последствия, каквито не е преживявал в своята история. ¿-кр@ ин ските власти обявиха военно положение.

В 5.00 ч руски танкове и хеликоптери нахлуха на територията на ¿-кр@й н@ от Русия и Беларус (не само в Донецк и Луганск). И двете страни съобщават за ракетен и артилерийски обстрел по военни летища и инфраструктура, вкл. в Киев, О де с@ и Харков.../Facebook

---

Дори и за слепците би трябвало да е станало ясно, че Западът окончателно изостави ¿-кр@й н@ на произвола. Дори американските дипломати избягаха да пренощуват в Полша - що за позор?! Така ли правят стратегически партньори? Това ли е солидарността им в критични моменти?

Разочароващо слаба реакция на Байдън и ЕС. Санкцийки някакви. И коленопреклонни уверения, че няма да се намесват по никакъв начин пряко в ¿-кр@й н@, сакън да не разсърдят Путин. НАТО, дами и господа. Съюзници, на които разчитаме за защита. Ако недай Боже тук някога стане нещо, къде ще избягат американските дипломати да преспят на спокойствие, в Атина или в Истанбул? Прав беше президентът Тръмп, като нарече НАТО "книжен тигър" преди време. Дотам докараха Запада либерал-прогресистите. /Facebook

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!