Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Британският министър на отбраната: Путин е напълно изтрещял, можем пак да бием руснаците

image

Руският президент Владимир Путин е „напълно изтрещял“, задето заповяда на войските си да влязат в Източна ¿-кр@й н@. Това заяви министърът на отбраната на Великобритания Бен Уолъс.

"Сритахме задника на Русия преди... можем да го направим отново", каза още той в реч пред британски военни.

Уолъс, който е бивш офицер от шотландската гвардия, припомни Кримската война отпреди 170 години. Конфликтът между Османската империя, Франция и Британската империя от една страна и Руската империя - от друга, завършва с поражение за руснаците, но е известен с едно от най-катастрофалните сражения в историята на британската армия - атаката на леката кавалерия срещу руската артилерия. 

Посочвайки, че Обединеното кралство разполага с 1000 военни в готовност за незабавна дислокация, Уолъс направи следния коментар: „Шотландската гвардия срита по задните части цар Николай I през 1853 г. в Крим – винаги можем да го направим отново.“

И добави: „Цар Николай I направи същата грешка, която прави Путин - той нямаше приятели, нямаше съюзи“.

Наред с историческия си анализ, министърът заяви, че руският президент е загубил ума си. "Имаме противник, в лицето на Путин, който е напълно изтрещял", заяви Бен Уолъс.

Междувременно ¿-кр@й н@ обяви извънредно положение, а британският премиер Борис Джонсън обяви, че Обединеното кралство ще изпрати още отбранителни оръжия на Киев.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Британският министър на отбраната: Путин е напълно изтрещял, можем пак да бием руснаците - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!