Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гръм в коалицията: Ива на Слави намекна, че Кирил Петков лъже, че на 20-ти март пада зеления сертификат

В заповедта на здравния министър не видях датата 20-ти март за отпадане на „зеления сертификат“. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV заместник-председателят на парламента Ива Митева.

Тя обясни, че темата за „зеления сертификат“ не е залегнала в коалиционното споразумение и добави, че отговорността за него се носи изцяло от „Продължаваме промяната“.

„Не им е леко, че те трябва да носят цялата отговорност за премахването и оставането му“, посочи Митева, като допълни, че темата създава напрежение, включително в парламента.

„Когато въвеждаш такива мерки, трябва да помислиш как компенсираш от другата страна. Темата за музеите и хората на изкуството трябва да бъде поставена на масата и да започнем да работим по нея“, коментира още тя.

По темата за партийните субсидии, Митева заяви, че е по-скоро песимист. Според нея коалиционните партньори няма да успеят да се разберат по темата. 

Как да оцелеем пандемията и в... (мерките)

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Гръм в коалицията: Ива на Слави намекна, че Кирил Петков лъже, че на 20-ти март пада зеления сертификат - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!