Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Oбещавам да закупя автомати и каски на следните борци за свобода – Плевнелиев, Паси, Инджов, Инджев, Дайнов, Василев, Григоров, Йорданов, Минчев... Пак ни се падна да живеем в "интересни времена"

No photo description available.

Victor Papazov: Публично обещавам да закупя автомати и каски на следните борци за свобода, ако им стиска да отидат лично да воюват с кървавия тиран Путин в ¿-кр@й н@ - Плевнелиев, Паси, Инджов, Инджев, Дайнов, Василев, Григоров, Йорданов, Минчев и още няколко други, които в момента пропускам.

Момчета, давайте! Думите са евтини, делата са скъпи. ако ви стиска де, защото иначе ходите да поднасяте венци и да произнасяте слова на паметниците, на тези българи, които им е стискало. Докажете, че ви стиска.

Victor Papazov:... гледам, всички платени американски и европейски клакьори са впрегнати да убеждават народонаселението какво чудовищно престъпление е извършил кървавия тиран Путин.

Разбира се, мълчат като комунисти на разпит за следните малки предишни нарушения:

- споразумението между Янукович и протестиращите през 2014, гарантирано от Германия и Франция и нарушено още на следващия ден. Толкова за стойността не европейските гаранции.

- неизпъление на Минските споразумения в течение на 7 години, пак гарантирани от горните плюс САЩ и Русия. Сега плачат, че били нарушени.

- агресията, на режима в Киев срещу собствения си народ в източна ¿-кр@й н@. Но то се видя, че същото го правят и в Канада.

Та, по постовете им ще ги познаете.

Victor Papazov:... ще осъмнем в нов свят. Някои го наричат многополярен. Още не е ясно точно как ще изглежда, но със сигурност, господарите от Вашингтон и Брюксел ще са много ядосани и ... много безпомощно жалки, защото още не са осъзнали, че светът се е променил.

Уви, за нормалните хора, това означава и много страдания - глад, студ и несгоди. Пак ни се падна да живеем в "интересни времена", както гласи китайското проклятие. Е, от нас зависи дали пък не можем да го използваме в полза на България и българите?

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!