Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невероятната Мика Зайкова с безпощаден анализ за некадърната финансова политика, която се опитва да осъществи некадърното управление на ПП!

May be an image of 1 person and text that says 'nline б-H-T 1 08:30 планът за възстановяване и устойчивост вцдин денят Ekcnepmu: pmu: може ga получим средства eqba края на годината -1° започва eA 8:45 гоств студиото ни ще бъде проф цветан дачев от института за космич'

Невероятната Мика Зайкова с безпощаден анализ за некадърната финансова политика, която се опитва да осъществи некадърното управление на ПП! Опитът и знанията са изключително нужни днес на България в противен случай, нафуканите младоци с дипломи от дистанционно обучение ще ни доведат до неизбежна катастрофа! Все повече е видно, че същите не знаят как да управляват и са насочили погледите си към лесните пари, които банките с охота предоставят, но на изключително висока цена, която ще плащаме всички ние! По всичко личи, че мафията отново ще ликува, а обслужващия персонал в лицето на социалисти и реформатори, прилежно я обслужва! Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!