Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вучич предложи на ¿-кр@й н@ да осъди агресията на НАТО срещу Сърбия

/Поглед.инфо/ Сръбският президент Александър Вучич отговори на призива на ¿-кр@ ин ския посланик Александър Александрович да осъди „руската агресия срещу ¿-кр@й н@“ с призив към Киев да осъди агресията на НАТО и западните страни срещу Сърбия през 1999 г.

„Ние сме малка държава и не искаме да се лишаваме от възможността да продължим приятелските отношения с някого. Ние не решаваме съдбата на ¿-кр@й н@. Но ако е така, призовавам го да се обади на своя президент з€л€н с₭и и да го помоли да осъди ужасната и трагична агресия, която Съединените щати, Великобритания и други страни извършиха срещу Сърбия“, съобщава РИА Новости, цитирайки  сръбския лидер.

Според Вучич з€л€н с₭и вероятно ще направи точно това, след което Сърбия ще изпълни молбата на посланика.

В сряда ¿-кр@ ин ският посланик поиска позицията на Сърбия по отношение на последните събития в Източна ¿-кр@й н@ да бъде по-ясна. 

Припомняме, че ръководителят на руската държава Владимир Путин реши да  признае  Донецката и Луганската народни републики за независими държави.

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Вучич предложи на ¿-кр@й н@ да осъди агресията на НАТО срещу Сърбия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!