Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин каза че ще "декомунизира" ¿-кр@й н@

Todor Angelov Angelov

«Ну что, клоун, помогли тебе твои янки?»

Най Темнейший за ЛНР ДНР и какво следва:
1. Путин призна независимостта на ЛНР ДНР, не ги е анексирал, там не са провеждани референдуми, те са част от ¿-кр@й н@.

2. Още не е обявено, но републиките са с граници по Конституцията на ¿-кр@й н@. Административните им граници са значително по-навътре в ¿-кр@ ин ска територия а не както сега само където се водят бойни действия. Което може да означава че тази територия също минава към републиките и ¿-кр@й н@ трябва да напусне тези територии. Прилагам снимка.

May be an image of map and text that says 'где находятся днр и JHp 그 границы донецкой областей ¿-кр@ ин ы луганской 그 донецкой луганской народных территория самопровозглашенных республик на 21 февраля луганская область харьковская область ¿-кр@ ин а донецкая область днепропетровская область луганск лнр донецк днр запорожская область россия М@ри у поль 30км ростов-на-дону aзовское море'

3. Признаването им от РФ автоматично спира огъня и окупацията им и жителите могат да заживеят мирно. Това е основното. Защото паралелно с признаването се подписа договор за взаимопоюощ и военна помощ. Както и за Руски бази, със срок 10г с автоматично подновяване. Ако ¿-кр@ ин ците нападнат, те вече легално ще срещнат Руски войски.

4. В речта си Путин много ясно каза какво ще направи ако продължи фашистката хунта заедно със сащ да разпалва война. Той каза че ще "декомунизира" ¿-кр@й н@. Тоест ще я върне в границите както е присъединена към Руската империя, а не както после Ленин ( и Сталин ) и подарява територии и изкуствено чертае нови граници. Което означава, че югоизтока ще мине към Русия, пак давам карта.

May be an image of 3 people, map and text

May be an image of map and text

Така че няма анексиране към Русия, засега. И със сигурност няма да има само на тези републики. Ако Русия ще вземе нещо ще вземе подаръците на Ленин. Както взе подаръка на Хрущов (Крим). Това Пугин го заяви в прав текст. Гледайте му речта в оригинал.

Много е възможно самите руснаци в ¿-кр@й н@ да направят контра-преврат и да поискат второ присъединяване към РФ както е поискал Хмелницки към Руската империя.

Тогава , цяла ¿-кр@й н@ си минава към РФ, предполагам без Галичина. Там в Лвов ще е столица и ще я отделят територията и ще изселят всички бандеровци и фашисти за да решат веднъж завинаги проблема с ¿-кр@ ин ския фашизъм. Това също беше намекнато на СОВБЕЗА.

Следващото което очаквам да направи Путин е да унощожи базите на нато в Полша и Румъния или нато доброволно да се изнесе от там. Същото се отнася и за американските бази у нас.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!