Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин нареди изпращането на руски войски в Донбас

image

Руският президент Владимир Путин възложи на руското външно министерство да установи дипломатически отношения с Донецката и Луганската народни републики, а на руското министерство на отбраната да осигури поддържането на мира на техните територии. 

Това се посочва в текста на указите за признаване на ДНР и ЛНР, подписани тази вечер, които бяха публикувани в официалния правен портал на Руската федерация.

„Министерството на външните работи на Руската федерация ще проведе разговори с донецка страна за установяване на дипломатически отношения и формализира постигнатото споразумение със съответните документи“, се казва в една от точките. 

Освен това указите съдържат клаузи за изготвяне на споразумения с ДНР и ЛНР за приятелство, сътрудничество и взаимопомощ.

В точка 4 Путин разпорежда изпращането на руски войски в ЛДНР с цел "опазване на мира". "Въоръжените сили на Руската федерация изпълняват мироопазващи функции на територията на Донецката (Луганската) народна република", гласи текстът, който е идентичен в двата указа - за ЛНР и за ДНР.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин нареди изпращането на руски войски в Донбас - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!