Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Организации скачат на властта с надслов „Стоп на подмяната!“

Организации скачат на властта с надслов „Стоп на подмяната!“

Организации скачат на властта с надслов „Стоп на подмяната!“

Организации скачат на настоящата власт и искат стоп на подмяната.

Правителството на Петков гони краткосрочни задачи на чужди интереси и мислят само за облагодетелстване, са на мнение протестиращите. Припомняме,

че нееднократно правителството на харвардците взе множество решения, които е спорно дали са полезни за националния интерес на държавата.

В същото време българите са все по – бедни и изстрадали и изпаднаха в невъзможност да си плащат сметките. Ето какво казват протестиращите:

„На тази дата, изпълнена почти изцяло само от двойки, то на двойкаджиите ще им припомним за 290-годишнината от рождението на първия Президент на САЩ – Джордж Вашингтон като символ на Независимостта именно на пл. „Независимост“ в столицата ни София, защото днешното ужким управляващо (а всъщност осребряващо) парламентарно мнозинство, ведно със своята феодално разпределена на порции изпълнителна власт, в Международния ден на жертвите на престъпления забравиха и не се посвениха да поругаят жертвите на престъпния режим, приключен от един Протест, а не от тяхната, която не е наша (на Протеста) 4-форматна коалиция на 4-ти април м.г.
В България демокрацията отново бе изнасилена чрез провеждането миналата година на три парламентарни вота без да бе извършено основното искане на Протеста за провеждане Операция „Чисти ръце“, та да знаем кой – кой е, за да можем пълноценно и информирано да преценим как справедливо да дадем вот и доверие не за подмяна, а за промяна. Понеже протестът ни всегдашно бе естествен демократичен порив към свобода и справедливост за една Чиста и Свята Република България по Завета на Левски, то на тази дата, когато се изпълват и 174 години от Демократическата (Втора) революция във Франция ние ще отдадем сили идеите на великия поет, писател, историк, философ и политик, но най-вече огромен и силен приятел на потиснатия Български народ – Алфонс дьо Ламартин да започнат да разцъфтяват заедно с наближаващата пролет и тук да има осъществена добродетелна власт, служеща на своя многострадален народ, а не на свои страсти в едно шоу от кукли на конци.

СТОП НА ПОДМЯНАТА!

435 дни сме искали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на „Борисов 1“, „Борисов 2“ и „Борисов 3“, а получихме подмяна чрез разместване на пешките от „Янев 1“ и “Янев 2”. Кабинетът „Петков“ е измама и не произтича от Протеста. Това бе ясно изявено в 33 постулата, съставляващи Декларация на Протеста, приета и подписана на 19-ти февруари м.г. от хиляден народ. Протестът даваше друг Мандат, който не бе проучвателен, а задължителен и срокът му не е за 100 дни. Справедливостта остана само несбъдната мечта, разместиха се само куклите, но мафията продължава да дърпа конците и на „новите“.
Не това сме искали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на правителството, оглавявано от лицето Кирил Петков Петков – сега и веднага!
Демонстрацията е с начален час 18:00 и е по инициатива на Агора БЪЛГАРИЯ, Майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“, „Протести 20 – 22“ и „Младите срещу Системата“.

Кристиян Коев

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Организации скачат на властта с надслов "Стоп на подмяната!"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!