Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руските кораби са отработили търсенето на "вражески" подводници в Средиземно море

/Поглед.инфо/ Отряди на военни кораби на Тихоокеанския, Северния и Черноморския флот, заедно с противоподводни самолети Ил-38 на морската авиация са отработили търсенето на чуждестранни подводници в Средиземно море, съобщи руското министерство на отбраната.

„В рамките на военноморско учение, водено от главнокомандващия ВМС адмирал Николай Евменов, работиха отряди бойни кораби на Тихоокеанския, Северния и Черноморския флот, заедно с противоподводни самолети Ил-38 на морската авиация. предприемат мерки за проверка на липсата на проследяване и търсене на чужди подводници в определения район на източните части на Средиземно море“, цитира съобщението на военното ведомство ТАСС .

Според руското министерство на отбраната основната задача на този етап от ученията е да се отработят съвместни действия с авиацията за търсене и непрекъснато проследяване на фалшива вражеска подводница, както и да се организира непрекъснат обмен на данни за маневриране на целта и да отработи елементи от бойното използване на различни авиационни оръжия.

В ученията участват ракетните крайцери "Варяг" и "Маршал Устинов", фрегатите "Адмирал на флота Касатонов", "Адмирал Григорович", големи противоподводни кораби "Адмирал Трибутс", "Вицеадмирал Кулаков" и други кораби.

От 15 до 25 февруари в Средиземно море се провеждат военноморски учения под ръководството на Евменов. В тях участват повече от 15 военни кораба, лодки и помощни кораби, както и над 30 самолета. В рамките на ученията се планира да се отработят действията на силите на ВМС за защита на руските национални интереси в Световния океан, както и задачи за противодействие на военните заплахи за Руската федерация от морски и океански направления. Поглед.инфо вече анализира защо грандиозните учения на ВМС на Русия привлякоха вниманието на целия свят.

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Руските кораби са отработили търсенето на "вражески" подводници в Средиземно море - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!