Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СЕНЗАЦИОННО: Разследват олигархът, който доведе Нинова на власт в БСП! Започна акция „Свински олигарси“

Разследване под кодовото наименование „Свински олигарси“ започват службите, разкриват за вестник „Филтър“ източници от МВР.

Зад разследването стоят данни, събирани през годините за мултимилионера Георги Гергов. Олигархът, който е собственик на Пловдивския панаир и натрупа първите си милиони от свинеферми, е разработван за престъпления поне по 7 точки от Наказателния кодекс, включително и особено тежки престъпления.

Двама защитени свидетели са дали показания за бизнеса на Гергов и свързани с това събития. Политици, масони и всякакъв тип имена от мейнстрийма минават през разработката. Все още нищо не е доказано и работата по случая е далеч от прокуратурата, но е твърде вероятно Гергов да бъде обвинен като шеф на организирана престъпна група (ОПГ).

Мил спомен от една сватба с едни масони и други скъпи гости.

Подобна информация звучи твърде смело, защото не са тайна многобройните връзки на Гергов с магистрати и политици.

Така например бившият главен прокурор Сотир Цацаров е един от хората, които попадаха в обкръжението на милионера. Олигархът дълго време бе сред лидерите на БСП, но се скара с Корнелия Нинова и бе изключен от столетницата.

Преди това лъсна нахилен и от  снимка с президента на страната Румен Радев от сватбата на сина на вицето Илияна Йотова.

Предполага се, че атаката срещу Гергов е поръчана от Корнелия Нинова. Тя бе доведена на власт в БСП с милионите на Гергов, но след това се еманципира от него. А когато Свинаря започна да говори срещу нея, направо го изрита от партията. Нинова искала да използва факта, че държи „за топките“ Кирил Петков, за да си разчисти сметките със своите политически опоненти през службите.

Източник/ци: СЕНЗАЦИОННО: Разследват олигархът, който доведе Нинова на власт в БСП! Започна акция „Свински олигарси“ - Demokrat.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!