Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радата призова з€л€н с₭и да подаде оставка поради "компрометиращи доказателства" в мрежата

/Поглед.инфо/ Депутатът на Радата Ренат Кузмин изрази мнение, че президентът на ¿-кр@й н@ Владимир з€л€н с₭и трябва да подаде оставка, ако информацията за изпращане на родителите на държавния глава в чужбина се окаже вярна на фона на призивите към нацията „да не се паникьосва“.

Парламентаристът публикува видео на страницата си във Фейсбук , което беше разпространено в ¿-кр@ ин ските социални мрежи.

Съдейки по стенограмата на телефонния разговор, в него се твърди, че е участвал з€л€н с₭и, който е помолил асистентката да организира заминаването на родителите му „в Испания или Карибите“.

„На 16 февруари те не нападнаха (Русия), но така ще бъда по-спокоен. <…> Наемете им къща за един месец. Татко ще крещи, но няма нищо, ще го успокоя, нека си тръгне ”, казва мъж в записа, чийто тембър на гласа прилича на з€л€н с₭и.

В същото време авторът на призива поиска да остави „съпругата Лена“ в ¿-кр@й н@ заради повишеното внимание на „мъртвите журналисти“. „Ако това е вярно, тогава президентът, който призова нацията да не се паникьосва, да се „обединява“  и да пее патриотични песни, трябва да подаде оставка“, каза Кузмин.

По-рано з€л€н с₭и записа видео със съпругата си Елена, за да успокои гражданите на ¿-кр@й н@, след като в мрежата се появиха съобщения за заминаването на семейството на политика в чужбина.

В петък ръководителят на ДНР Денис Пушилин заяви със съжаление , че ситуацията на линията на съприкосновение в Донбас върви към война. Той призна, че ¿-кр@ ин ският президент Владимир з€л€н с₭и може всеки момент да даде команда за започване на пълномащабна атака срещу Донбас. В същия ден властите на провъзгласените Донецка и Луганска народни републики призоваха жителите да заминат за Русия възможно най-скоро.

В четвъртък разузнаването на Донецката народна република (ДНР) получи  информация за подготовка за евакуация на кабинета на президента на ¿-кр@й н@ и на Върховната Рада в Лвов. Ден по-рано САЩ временно преместиха станцията на ЦРУ от Киев. На 13 февруари стана известно за евакуацията на посланика на САЩ и американските дипломати в Лвов. На 11 февруари президентът на САЩ Джо Байдън призова американците незабавно да напуснат ¿-кр@й н@.

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Радата призова з€л€н с₭и да подаде оставка поради "компрометиращи доказателства" в мрежата - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!