Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Корнелия Нинова: Радев и Борисов са еднакви!

Корнелия Нинова вижда Румен Радев като Бойко Борисов!

Критиките на Радев

Вицепремиерът Корнелия Нинова вече съвсем открито се обърна срещу президента Румен Радев. Причината е критикуването, което генералът направи спрямо правителството.

Нинова е разочарована от бившия пилот, когото преди 6 години самата тя издигна за държавен глава. Днес обаче двамата са в много обтегнати взаимоотношения

Лидерът’ на БСП стига дори по-далеч. Тя сравнява Румен Радев с Бойко Борисов, според нея двамата са започнали да си приличат, защото и двамата критикуват властта.

“Никога не съм допускала, че президентът Радев и Бойко Борисов ще заговорят в един глас”, каза Нинова в ефира на NovaNews, писа Faktor.bg.

Корнелия Нинова пак избухна срещу Румен Радев!

Тя призова за повече толеранс към Кирил Петков, който е попаднал в политиката по време на няколко кризи и не можело за месец или два да промени нещо драстично.

Припомняме, че преди дни Румен Радев разкритикува правителството, че цените на тока и газта все още са високи, а то нищо не прави по въпроса. Президентът призова за създаването на АЕЦ “Белене”, след като премиерът Кирил Петков обяви, че ядрената енергия в България трябва да бъде унищожена.

Корнелия Нинова е на нож с Румен Радев от месеци насам. Тя се разсърди на президента заради създаването на “Продължаваме промяната”, която според нея е взела от електората на БСП. Въпреки това днес Нинова е в коалиция с Петков и ревностно го защитава.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Корнелия Нинова: Радев и Борисов са еднакви!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!