Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЛЮБОВ: Г-н Борисов, вие сте прекалено човечен (НА ЖИВО)

ЛЮБОВ: Г-н Борисов, вие сте прекалено човечен (НА ЖИВО)

Гюнай Хюсмен изля душата си на среща на ГЕРБ в Разград

Бившият премиер Бойко Борисов се среща с актива на ГЕРБ в Разград. "Вие, г-н Борисов, сте прекалено човечен. А вече трябва да внимаваме на кого да подаваме ръка, защото те може да я захапят. Толкова ли тези, новите, не можаха да намерят някой друговерец, някой турчин да сложат в правителството. Ние сме обречени да живеем заедно". Така Гюнай Хюсмен, областен управител на Разград, изля душата си на среща на ГЕРБ.

"Днес Кирил Петков, министър-председател, надявам се за кратко, се среща със спорни лидери, за които международни медии казват, че е без прецедент за цялата държава - няма приет държавен бюджет.

Да, промяна има, но тя не е положителна, не е за добро. Докато правителството на ГЕРБ беше подкрепяно от Европа, сега този кабинет има подкрепата само на африкански лидери.

Единственото са медийните балони, които се пукат ден след ден, на Бойко Рашков. Оказа се, че подслушвания не е имало. Кирил Петков излъга, че планът за възстановяване и развитие е изпратен в Брюксел. ЕК го опроверга", уточни пред актива на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Източник/ци: ЛЮБОВ: Г-н Борисов, вие сте прекалено човечен (НА ЖИВО) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!