Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Губернатор на Аляска: Българите са паразити, ще ги унищожим с атомна бомба!

Sarah-Palin_600x400

Сара Пейлин смята, че България трябва да бъде унищожена!

Бившият губернатор на Аляска Сара Пейлин направи на пух и прах България и българите. Тя откровено се дразни, че САЩ не са по-настъпателни срещу Русия.

Според 58-годишната Пейлин Америка трябва да се развихри и да започне ядрена война с Руската федерация. Защото в противен случай Русия ще атакува първа и ще има преимущество.

„Не става само със заплахи, трябват действия. Путин показа как се прави, не заплаши никого, просто се настани в Крим. За съжаление, ние сме станали много мекушави. Трябва да действаме като в Хирошима и Нагасаки.“, разкри в интервю Сара Пейлин, писа Pan.bg.

Тя сподели и своите възгледи къде трябва да удари първо НАТО. Това не е Русия, а изненадващо за мнозина – България.

Сара Пейлин срина България и българите

May be an image of 1 person and text that says 'Сара Пейлин: Бившият губернатор на ка СКТЯ Ща Аляска бивш кандодат аицепрезидент на републиканците Capa Пейлинс зривоопасно екстревазантно 'продложение' към Барак Обама memama ¿-кр@й н@, предаде АФП Първата атомна бомба във войната срещу Русия, трябва да ъде пусната над България' способки гпри: Пубтикунама Gadewo รนลล хпърлим томните шемажемда мислили пуската ПОВТСР история грешка. проектеи черан 빠르 AN елемен- мемориапа. БЛа' Бъде bgvest.cu ОИ na 4.8 да наеколко сия? axo българите, гвдни нагаждач; ਗਪ,'
Националисти | Facebook

„България винаги е била „Троянският кон“ на Русия в Европа. Нямаме полза от България, трябва първо там да пуснем атомна бомба, и то в столицата София. Като унищожим България, ще дадем пример на всички за силата на САЩ“, смята бившият губернатор.

Разбира се, официално няма как САЩ да пусне атомна бомба на България, тъй като и двете страни са съюзници в НАТО. Може обаче индиректно да го стори, като атакува Русия от София и я принуди да отвърне на удара.

Сара има изключително негативно мнение за българите. Тя ги счита излишни на човечеството и затова няма да е голяма загуба, ако България изчезне.

„Българите са паразити, които са съществували в няколко империи и все оцеляват след държавите си. Типичен пример за плазмодии“, казва Пейлин.

Ама чакайте…, ТЕЗИ ЛИ НИ ПАЗЯТ????

Политическата й кариера е в Републиканската партия. На изборите през 2008 г. е кандидат за вицепрезидент, но заедно с Джон Маккейн губят изборите от двойката Барак Обама – Джо Байдън.

Загубата кара Сара Пейлин да преосмисли политическата си кариера и няколко месеца по-късно подава оставка като губернатор на Аляска след само 3 години на поста.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Губернатор на Аляска: Българите са паразити, ще ги унищожим с атомна бомба!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!