Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков: Чудовищно е това, което Гешев е правил с престъпника Борисов!

Бойко Рашков

Бойко Рашков настоява за незабавното сваляне на Иван Гешев от поста му!

За незабавно сваляне на Иван Гешев от поста на главен прокурор настоява вътрешният министър Бойко Рашков. Той заяви омерзен, че нещата, които въпросният е правил, за да прикрива години наред престъпленията на Борисов и партията му, са чудовищни.

Бойко Рашков иска незабавното сваляне на Гешев

„Този човек, господинът Гешев, е взимал неправомерно и нагло дела от Ямбол, за да ги прехвърли в столицата и да бъдат потулени. Тези дела са били за пътни ремонти с огромни злоупотреби, като не един и два казуса, свързани с ГЕРБ.

Нищо обаче не е загубено, защото в момента тези случаи и много други, ще бъдат предоставени на министърът на правосъдието г-жа Надежда Йорданова. Тя ще реши дали ще ги включи към настояването ни за предсрочното освобождаване на Гешев от длъжността му“, каза Бойко Рашков.

Той обвини Иван Гешев и затова, че прокуратурата напълно целенасочено и престъпно дори е бавила и крила данни за аферата „Барселонагейт“, делото за която е образувано още през 2020.

„Там, в Испания, има прелюбопитни факти за любовницата, за хора, свързани с групировката СИК като сред тях е и нашият Бойко Борисов. Всичко обаче се е крило, потулвало се е ден след ден. Какво е това, ако не престъпно деяние?! И тези хора прокурори ли са, или криминални лица“, бесен е Рашков.

И не на последно място заяви, че същата тази прокуратура пречи по всички възможни начини и за делото „Булгаргаз“. На това ще се сложи край и то рязко, без колебание, отсече вътрешният министър, пише segabg.com.

Източник/ци: Бойко Рашков: Чудовищно е това, което Гешев е правил с престъпника Борисов! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!