Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русия ще тества атомни ракети след броени часове

/Поглед.инфо/ В събота под ръководството на президента Владимир Путин ще се проведат планови учения на силите за стратегическо възпиране и ще бъдат изстреляни балистични и крилати ракети, съобщават от Министерството на отбраната.

„На 19 февруари, под ръководството на върховния главнокомандващ на въоръжените сили на Русия В.В. Путин, ще се проведе планирано учение на силите за стратегическо възпиране, по време на което ще бъдат изстреляни балистични и крилати ракети“, съобщи военното ведомство за РИА Новости .

В ученията ще участват Въздушно-космическите сили, Южния военен окръг, Ракетните стратегически войски, Северния и Черноморския флот.

„Упражнението на силите за стратегическо възпиране беше планирано по-рано за проверка на готовността на органите за военно командване и управление, пускови бойни екипажи, екипажи на военни кораби и стратегически ракетоносци за изпълнение на поставените задачи, както и надеждността на оръжията със стратегически ядрени и неядрени сили“, отбелязаха от Министерството на отбраната.

Припомняме, че през декември Генералният щаб обяви , че над 95% от пусковите установки на стратегическите ядрени сили са боеспособни.

Превод: ПИ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин ще проведе учения с изстрелвания на балистични и крилати ракети - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!