Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сблъсъкът ескалира: Путин заповяда на Байдън моментално да изтегли войските си!

Владимир Путин

Владимир Путин вече отказва да търпи безумия!

Напрежението между Владимир Путин и американския му колега Джо Байдън ескалира. Руският президент вече не търпи глупости и буквално заповяда на Байдън да махне военните си части от границата с ¿-кр@й н@, както и от Европа.

Владимир Путин с ясен ултиматум към Байдън

Конкликтът между двамата трае отдавна, като в края на годината Путин настоя войските на НАТО да напуснат територията му и Алианса да изключи ¿-кр@й н@ от членство. Президентът на Щатите тогава твърдо отказа.

Продължиха спекулите с инвазията на Русия в ¿-кр@й н@ като преди дни лично Владимир Путин се пошегува и иронично подметна в ефир въпроса кога точно, в колко часа, се очаква да нахлуе при ¿-кр@ ин ците.

„Кажете, де! Щом сте толкова запознати и истината е на ваша страна, в колко часа да очакваме войната да започне? Това се питат хората от цялото земно кълбо вече месеци след цирка, който се разиграва. Та нека и ние да узнаем – кога започваме войната“, засмя се Путин.

Той определя като пълно безумие, при това ескалиращо, информациите за намеренията на Русия към ¿-кр@й н@. А днес вече нервите му явно не издържаха и предупреди Байдън за последен път.

От решението на американския президент ще зависи дали този път и самата Америка няма да стане територия на военни действия. Единствено по своя собствена вина.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Сблъсъкът ескалира: Путин заповяда на Байдън моментално да изтегли войските си! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!