Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЪЗАР: Гроздан Караджов се шири в 300 квадрата апартамент в центъра на Рим

ГЪЗАР: Гроздан Караджов се шири в 300 квадрата апартамент в центъра на Рим

Регионалният министър Гроздан Караджов, който е в коалицията "Петков" от квотата на Има такъв народ, ще се окаже най-имотният сред колегите си в Министерския съвет, сочи справка в имотното му състояние според регистъра на антикорупционната комисия. 

Бившият съпредседател на Реформаторския блок само за една година е направил две тузарски инвестиции, на които и Кирил Петков, и Асен Василев могат да завидят. Първо си е купил близо 300 кв. м. апартамент в центъра на Рим с мазе и гараж, а след това се е сдобил и с чисто новия електрически автомобил на "Мерцедес", който струва баснословните над 150 хиляди лева. 

Имотът в италианската столица той и съпругата му Цецка са придобили срещу "скромната" сума от половин милион евро. А освен него, двамата имат на разположение още с 2 апартамента в софийските райони "Лозенец" и "Витоша", къща в село Виноградец и обширна нива. 

А освен с електрическия бенц Караджов и жена му карат още цели 4 коли - един опел, едно мини и един фолксваген, като прави впечатление, че заможното семейство се глези с нова покупка на 4 колела на всеки 2 години. 

Очаквано, фамилията има да изплаща сериозни кредити за над 1 милион евро, но въпреки тях в сметките им свежи налични пари има за сумата от над половин милион, ако се броят и акциите на двама им в различни дружества и инвестиционни фондове. 

Абе, къде е Слави?

Източник/ци: ГЪЗАР: Гроздан Караджов се шири в 300 квадрата апартамент в центъра на Рим - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!