Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако не виждаме това нищожество днес, утре ще ни се стовари с оръжията си по главите

May be an image of 3 people and people standing

Румен Петков

Хронологията на най-голямото военно престъпление на 21 век:
- в края на януари 2003 година британското разузнаване обяви, че разполага с категорична информация, че Ирак притежава оръжия за масово унищожение
- малко след това тогавашният американски държавен секретар Колин Пауъл обвини Ирак пред Съвета за сигурност на ООН пак в притежанието на биологически и химически оръжия за масово унищожение
- през март САЩ и Великобритания нахлуха в Ирак и избиха десетки хиляди невинни жени и деца.
До ден днешен никой не потърси отговорност от тези военнопрестъпници, които причиниха това на Ирак и на света. Съединените Щати заграбиха природните богатства на Ирак, а иракчаните живеят в бедност и мизерия.
19 години по-късно ни повтарят същото упражнение, без Съвета за Сигурност. Убеждават света как войната е неизбежна, убеждават света как Русия ще нападне ¿-кр@й н@, струпват огромно въоръжение на руската граница и планират провокации. Филма вече сме го гледали, но този път искат цената да я платим ние в Европа.
Кои, всъщност, са инициаторите?
- Американски конгресмени обявиха, че македонци са открили Америка, преди Колумб.
- Британската външна министърка Лиз Тръс обяви, че те никога няма да признаят руския суверенитет над Ростовска и Вороженка област.
Това не е историческа и географска неграмотност. Това е нравствено и човешко нищожество, което британците са допуснали в най - високите етаж на властта, а американците - са изпратили в конгреса. Ако не виждаме това нищожество днес, утре ще ни се стовари с оръжията си по главите.
Насаждането на страх и ужас убива мисленето ни и ни прави безсилни пред вулгарната и просташка агресия на неуки хорица, взели властта в могъщи държави. Такъв тип хора с ментални увреждания са готови да пренапишат историята и географията на света, водени единствено от изкривените си болни разбирания и амбиции.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!