Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Преди 32 години перверзните мозъци на комунистическата държавна сигурност създадоха това извратено чудовище ДПС

Преди 32 години перверзните мозъци на комунистическата държавна сигурност ръководени от още по перверзните мозъци на ръководещите ги генерали от КГБ, създадоха това извратено чудовище ДПС.

С това обрекоха на феодално робство цялата мюсюлманска общност, живееща на българска територия. И пак с това поставиха прът в колелата на България и забавиха нейното развитие. Ахмед Доган, Данчо ментата, Хамид, Карадайъ, Пеевски и друга подобна паплач станаха милионери на гърбът на тези нещастни хора които виждате на снимката.

И вече 32 години, не се намери политическа формация, която да спре тази гавра с мюсюлмани и християни България. Най-после дойде едно ново поколение, неотровено от комунистическата отрова преди 1989 година, да набере кураж и да поведе тази война.

Петър Бояджиев

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Преди 32 години перверзните мозъци на комунистическата държавна сигурност създадоха това извратено чудовище ДПС – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!